on

Scoala Wetterbest da startul inscrierilor pentru prima editie din 2019 a cursului acreditat de formare tinichigii pentru sisteme de acoperisuri

06 februarie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Depaco, unul dintre liderii pietei locale de sisteme complete pentru acoperisuri, continua si in 2019 Scoala Wetterbest, proiect ce beneficiaza de acreditare din partea Autoritatii Nationale pentru Calificari (ANC), printr-o noua editie a Cursului de tinichigiu pentru sisteme de acoperisuri si invelitori. Compania a dat startul inscrierilor pentru cursurile ce vor avea loc in perioada februarie-aprilie. Scoala Wetterbest, proiect lansat in 2015 din dorinta de a oferi clientilor nu doar materiale de calitate superioara, ci si un montaj adecvat, reprezinta prima initiativa acreditata de formare si calificare a montatorilor de acoperisuri din Romania.

Cursurile sunt acreditate de Ministerul Educatiei Nationale, prin Autoritatea Nationala pentru Calificari, si de Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala.

„Scoala Wetterbest s-a nascut din dorinta companiei de implicare in dezvoltarea comunitatii, precum si ca raspuns la deficitul de personal calificat, la nivelul intregii industrii de profil. Pe langa acreditarea la nivel national, cursul este recunoscut si la nivelul Uniunii Europene. Suntem mandri sa spunem ca Wetterbest contribuie la o schimbare pozitiva in meseria de montator deoarece, pe langa materiale de cea mai buna calitate, este nevoie de o echipa pregatita, care cunoaste atat produsele, cat si cele mai potrivite tehnici de montaj.”, a declarat Marian Pirvu, Director General al Depaco.
Cursurile au atat sesiuni de pregatire teoretica, precum si practica si vor avea loc la sediul Depaco din Baicoi, in spatii special amenajate.

Participantii in cadrul cursului de perfectionare vor dobandi cunostinte avansate despre: organizarea locului de munca, asigurarea calitatii lucrarilor executate, intretinerea echipamentelor de lucru, pregatirea lucrarilor de tinichigerie, confectionarea si montarea elementelor de tinichigerie, montarea sistemelor de protectie din tabla pentru lucrari de izolatii termice la instalatii tehnologice, realizarea invelitorilor pentru acoperisuri si aplicarea prevederilor legale referitoare la sanatatea si securitatea in munca si in domeniul situatiilor de urgenta, precum si aplicarea normelor de protectie a mediului inconjurator.

Depaco este membra a Grupului TeraPlast, cel mai mare producator de materiale de constructii cu capital romanesc si unul dintre cele mai mari grupuri industriale locale. Depaco, prin brandul Wetterbest, se afla in top 3 producatori de tigla metalica recomandati de catre mesteri si distribuitori de profil, precum si in top 3 producatori la nivel de notorietate.

Despre Grupul TeraPlast

Cu o traditie de peste 120 de ani, Grupul TeraPlast este in prezent cel mai mare producator de materiale de constructii, cu capital romanesc. Portofoliul de produse al Grupului este structurat pe sase linii de business: Instalatii & Amenajari, Profile tamplarie, Granule, Panouri termoizolante, Fereste & Usi si Tigla Metalica (prin brandul Wetterbest). Grupul TeraPlast a deschis in octombrie 2017 TeraSteel Serbia, prima fabrica aflata integral in proprietatea unei firme romanesti, inaugurata dupa 1990.

Incepand cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din Grup – TeraPlast SA - este listata la Bursa de Valori Bucuresti, sub simbolul TRP.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

10 ani de reparabilitate alaturi de Groupe SEB 10 ani de reparabilitate alaturi de Groupe SEB
AOAR protesteaza fata de cresterea pretului gazelor AOAR protesteaza fata de cresterea pretului gazelor
Mai este o luna pana la cea mai importanta deschidere de mall din acest an. Ce noutati aduce Sun Plaza? Mai este o luna pana la cea mai importanta deschidere de mall din acest an. Ce noutati aduce Sun Plaza?
Romanii construiesc mult si peste tot Romanii construiesc mult si peste tot
Espressorul Automat Evidence de la Krups: secretul cafelei reusite Espressorul Automat Evidence de la Krups: secretul cafelei reusite
Prima Casa 2: Comisionul perceput de Fond creste la 0,49% - 11 martie 2010 Prima Casa 2: Comisionul perceput de Fond creste la 0,49% - 11 martie 2010

Vezi mai multe articole