on

Secretul unei cafele perfecte acasa ori la birou: Essential Automatic Espresso EA816570 de la Krups

16 mai, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru cei mai multi dintre noi, o dimineata perfecta nu poate incepe fara o cafea buna. Insa, din lipsa de timp, acest moment al zilei este petrecut de cele mai multe ori la o cafenea sau la birou. Dar cu un espressor automat poti rezolva problema timpului, indiferent daca esti acasa sau la birou.

Recent, am avut ocazia de a testa in biroul Misiunea Casa espressorul automat EA816570 de la Krups. Primele impresii au fost foarte bune, iar calitatea cafelelor baute ne-a determinat sa impartasim secretele acestui minunat aparat.

Caracteristici

Espressorul EA816570 de la Krups este destul de voluminos, insa raportat la alte produse similare se incadreaza totusi in parametri dimensionali rezonabili.

Din punct de vedere al utilizarii, display-ul din partea frontala a aparatului permite setarea relativ usoara a modului de preparare al cafelei, fara a limita utilizatorul la cele doua presetari de intensitate a bauturii.

Recipientul de lapte este usor detasabil, astfel ca poate fi pastrat in frigider si reatasat cand este necesar. Din cele constatate de noi, este recomandata utilizarea unei cafele putin mai prajita.

Asa cum scrie si in descriere de pe site a produsului, espressorul Essential Display Cappucino iti ofera esenta unui espresso perfect. Datorita designului compact si a celor 3 niveluri de temperatura si rasnire a cafelei, espressorul automat Krups te ajuta sa apreciezi adevaratul gust al unui espresso echilibrat si plin de aroma. Setul Auto Cappuccino XS6000 si duza de abur ofera o spuma de lapte densa, perfecta pentru un cappuccino sau un caffe latte desavarsit.

Masuri de siguranta

Espressorul EA816570 de la Krups vine cu o serie de caracteristici prin care isi va cuceri cu siguranta utilizatorii.

  • Se opreste din timp cand scade nivelul apei, fara sa existe pericol de dezamorsare.
  • Avertizeaza din timp ca este momentul golirii containerului de cafea folosita.
  • Nu se blocheaza daca ramane fara cafea boabe
  • Functionarea este constanta, nu se blocheaza si nici necesita proceduri complicate de intretinere

Asadar, esti gata sa bei cafele de exceptie de fiecare data cand doresti, chiar la tine acasa? Intra pe link, afla mai multe despre espressorul EA816570 de la Krups si rasplateste-te asa cum meriti.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mercusys Halo S12 | Review Mercusys Halo S12 | Review
Mercusys MR50G - Review Mercusys MR50G - Review
Cinema la tine acasa: concluzii dupa o saptamana cu videoproiectorul Epson EH-TW9300W Cinema la tine acasa: concluzii dupa o saptamana cu videoproiectorul Epson EH-TW9300W
Cat de sanatos este aerul din locuintele noastre Cat de sanatos este aerul din locuintele noastre
Review Sonos ONE – mod Stereo Review Sonos ONE – mod Stereo
Casa ta primeste o optimizare cu noile dispozitive Smart Home de la TP-Link Casa ta primeste o optimizare cu noile dispozitive Smart Home de la TP-Link

Vezi mai multe articole