Televizor amplasat in living

Sfaturi pentru pozitionarea televizorului

11 septembrie, 2014

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Desi vara s-a incheiat, ne consolam cu faptul ca are si toamna partile ei bune. Una dintre ele este faptul ca incep noile sezoane ale tuturor serialelor noastre preferate. Ne dorim sa fii pregatit pentru adevaratele maratoane din fata micului ecran, asa ca iti propunem cateva idei de pozitionare si integrare a televizorului in designul general al camerei.

 

Pozitioneaza televizorul la nivelul privirii pentru un confort optim al vizionarii. Aseaza-te pe canapea sau fotoliu si asigura-te ca inaltime capului corespunde cu jumatatea ecranului. Astfel, ochii si gatul nu vor avea de suferit de pe urma pozitiei incomode. Daca vrei sa stabilesti distanta ideala la care trebuie sa te plasezi fata de televizor, foloseste o regula simpla: multiplica diagonala televizorului cu 3. Marimea ideala a televizorului trebuie aleasa in functie de marimea camerei.

Daca nu iti doresti ca televizorul sa fie punctul focal al camerei, gaseste o modalitate de a-l ascunde atunci cand nu este pornit. Alege o biblioteca sau un dulap cu spatiu pentru TV incorporat si cu usi ce il pot camufla atunci cand nu il folosesti. Chiar daca nu simti nevoia sa il ascunzi, te sfatuim sa il integrezi armonios in decorul camerei. Poti face asta prin plasarea televizorului intr-un spatiu al bibliotecii si inconjurarea lui cu diverse obiecte decorative, carti, rame foto etc.

 

Se intampla, uneori, ca locul destinat televizorului sa nu fie in fata canapelei sau sa iti doresti sa poti urmari emisiunile preferate din diverse zone ale camerei. Foloseste un suport ce poate fi ajustat pentru ca tu sa poti orienta pozitia televizorului in functie de situatie.

Tine telecomanda si gustarile aproape si pregateste-te pentru intorsaturi de situatie.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum ne alegem televizorul Cum ne alegem televizorul
Cum sa ne incarcam telefonul mobil Cum sa ne incarcam telefonul mobil
Sfaturi pentru a asigura o sonorizare ca de cinema in casa Sfaturi pentru a asigura o sonorizare ca de cinema in casa
Bluetooth to RCA intr-o "cutie de chibrituri" Bluetooth to RCA intr-o "cutie de chibrituri"
Cum cureti de praf lentila unui CD player Cum cureti de praf lentila unui CD player
Sony Bravia XR A83K – Un OLED adevarat Sony Bravia XR A83K – Un OLED adevarat

Vezi mai multe articole