Sistem audio wireless

20 martie, 2012

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Sa luam un dormitor al unei persoane pasionata de tehnologie, electronice, gadget-uri, precum si de filme, muzica si sa socotim numarul de fire si cabluri incalcite prin camera. Cablu alimentare laptop, alimentare televizor, cablu internet, cablul care
Sistem audio wireless
sistem audio wireless
conecteaza televizorul la laptop, cel care conecteaza sistemul home cinema de televizor sau laptop plus toate cablurile de la boxele satelit, frontale, centrala, surround, subwoofer. O groaza de fire intinse de-a lungul tuturor peretilor daca doresti sa experimentezi senzatia de cinema la tine acasa.
 
Tehnologia a avansat si sistemul audio wireless a devenit realitate. Un astfel de sistem audio presupune un amplificator si mai multe boxe fara fir, pe care le poti amplasa prin toata casa, inclusiv in baie, balcon sau gradina. Sistemul suporta multe tipuri de formate audio: MP3, WMA, MPEG4, Ogg, Audible, WAV necompresat, iTunes Plus, Aac, Flac si nu interfereaza cu alte aparate care comunica prin unde radio. Sistemul poate fi controlat prin telecomanda si exista programe cu ajutorul carora poate fi comandat prin laptop precum si prin smartphone sau tableta cu sistem de operare iOs sau Android. Trebuie doar sa descarci o aplicatie din iTunes sau Android Market.  Poti conecta sistemul audio wireless cu iPod-ul, televizorul sau DVD Player-ul. In plus, poti reda mai multe melodii diferite, in acelasi timp, in fiecare camera a casei. Este suficient sa adaugi mai multe playere. Totodata poti asculta o multime de posturi de radio care transmit pe internet.
 
Pentru a instala un sistem audio wireless ai nevoie de o conexiune la internet si de un router wireless.  Instalarea si setarea echipamentului este usor de realizat, chiar si de catre un amator. In felul acesta scapi si de firele intinse pe dupa canapele, fotolii, dulapuri si te bucuri de muzica in orice colt al casei tale.

Adauga un comentariu


1 Comentariu

Sorin

17 octombrie, 13:49

Dar boxele cum se alimenteaza? Ele primesc tot wi fi semnalul audio? Asta presupune ca fiecare are totusi o alimentare a ei cu energie electrica, lucru care nu ne ajuta prea mult si creste pretul sistemului.

Alte articole

Cum sa ne incarcam telefonul mobil Cum sa ne incarcam telefonul mobil
Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio Sfaturi pentru achizitionarea castilor audio
Wii, Xbox sau Playstation? Wii, Xbox sau Playstation?
Cinema la tine acasă! Cum alegi televizorul și sistemul audio pentru serile de film perfecte Cinema la tine acasă! Cum alegi televizorul și sistemul audio pentru serile de film perfecte
iXtreamer - media player HDTV iXtreamer - media player HDTV
Televizoare din noua generatie: LCD sau plasma? Televizoare din noua generatie: LCD sau plasma?

Vezi mai multe articole