on

Solutii complete pentru o irigare eficienta: proiectul lunii iunie la HORNBACH

05 iunie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

HORNBACH, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de construcții și grădinărit, pune la dispoziția clienților săi în această lună o gamă completă de articole destinate irigării răsadurilor, tufelor și gardurilor vii sau a jardinierelor și ghivecelor, alături de sfaturile avizate ale consultanților din magazinele rețelei.

Astfel, printre articolele destinate acestei activități, HORNBACH propune următoarele soluții: tuburi de picurare, sisteme de micro irigare pentru tufe și garduri și sisteme de micro irigare pentru jardiniere și ghivece.

„Odată cu debutul sezonului cald, soluțiile de irigare sunt tot mai căutate de către cei care au grădini sau balcoane amenajate cu plante. În acest sens, clienții pot găsi în toate magazinele rețelei HORNBACH cele mai inovatoare produse și soluții, special create pentru irigarea plantelor“, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General HORNBACH România.

Montarea tuburilor de picurare se face la suprafața solului, iar utilizarea acestora este ideală pentru suprafețe mai reduse de plantare, precum și pentru plantarea în șiruri a răsadurilor de flori și legume. Pentru utilizarea sa, specialiștii HORNBACH recomandă folosirea aceleiași presiuni a apei pentru toate plantele. De asemenea, sistemele de micro irigare a tufelor și gardurilor vii se montează la suprafață și sunt ideale pentru suprafețe de plantare restrânse sau medii. Conform specialiștilor HORNBACH, aspersoarele marca „for_q“ cu spin se pot racorda direct la nivelul tubului orb, dar acest tip de irigare nu este recomandat pentru tomate, din cauza manei.

Pe de altă parte, sistemele de micro irigare pentru jardiniere și ghivece sunt ideale pentru plantele de balcon, putând fi montate mai multe ramificații. În acest caz, este posibilă combinarea cu toate sistemele de irigare uzuale, pentru a economisi mai mult timp. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, HORNBACH propune o gamă amplă de articole marca „for_q“, ce conține seturi complete de picurare, seturi de udare pentru paturi de plante, seturi de udare pentru balcon/ghivece și conductă picurător.

Mai multe informații despre irigarea optimă puteți obține de pe site-ul www.hornbach.ro/noutati-gradina sau direct în magazine, de la consultanții HORNBACH aflați în zona special dedicată proiectului.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

25 de panouri solare montate in curte pot furniza energie electrica pentru intreaga gospodarie 25 de panouri solare montate in curte pot furniza energie electrica pentru intreaga gospodarie
HORNBACH: Cum putem proteja casa de hoti cu ajutorul sistemelor inteligente HORNBACH: Cum putem proteja casa de hoti cu ajutorul sistemelor inteligente
Conditii minime pentru o casa - 26 Mai 2009 Conditii minime pentru o casa - 26 Mai 2009
Credite imobiliare pentru romanii care navigheaza Credite imobiliare pentru romanii care navigheaza
ROCKWOOL deschide cea mai mare fabrica de vata minerala bazaltica din Romania ROCKWOOL deschide cea mai mare fabrica de vata minerala bazaltica din Romania
Sanse mici pentru tineri sa primeasca locuinte de la primarii Sanse mici pentru tineri sa primeasca locuinte de la primarii

Vezi mai multe articole