on

Solutii inteligente si functii speciale pentru ingrijirea casei, oferite de aspiratoarele fara sac de la Electrolux

24 aprilie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

In contextul actual, in majoritatea gospodariilor exista un aspirator folosit pentru momentele de curatenie, insa de cele mai multe ori, ne limitam la alegerea sau utilizarea acestuia fara a ne gandi ca simpla functia de curatare poate fi insotita si de adevarate solutii de ingrijire, personalizate pe stilul de viata si locuit al fiecaruia. Electrolux continua seria inovatiilor in dezvoltarea confortului casnic, creand o gama completa de aspiratoare fara sac, cu functii inteligente de ingrijire a casei, pe termen lung.

Conceputa pentru a oferi cele mai practice solutii de ingrijire si curatenie, gama inovatoare de aspiratoare fara sac de la Electrolux acopera toate nevoile de igienizare a casei. Cu dotari speciale pentru curatarea prafului, polenului sau parului de animale, dar si pentru toate tipurile de pardoseala, aspiratoarele fara sac de la Electrolux asigura confortul si eficienta unei ingrijiri care sa indeplineasca nevoile casei tale.

De multe ori ne aflam in situatia de a amana momentele de curatenie pentru a nu deranja membrii familiei, vecinii sau chiar animalele de casa cu zgomotele puternice ale aspiratorului. Pentru o aspirare mai silentioasa, oricand este necesara, Electrolux a creat sistemul optimizat, Silence Pro System™,  cu motor cu nivel de zgomot redus si duza DustPro™ ce permite aspirarea mai multor tipuri de suprafete, fie ca este vorba de covoare sau suprafete dure.

Aspiratorul SilentPerformer™ Cyclonic de la Electrolux reprezinta o inovatie in ingrijirea casnica, purtand semnatura unei performante unice in randul electrocasnicelor de acest tip. Acesta este dotat cu tehnologia ciclon, ce asigura o curatare eficienta prin doi pasi simpli: aerul intra cu o viteza de pana la 180 km/h in compartimentul ciclonic, separand praful de aer si asigurand o aspirare performanta chiar daca containerul este incarcat in timpul curateniei.

Filtrarea aerului de impuritatile aspirate este optimizata si cu ajutorul tehnologiei Clean Air Filtration™. Aspirarea poate fi o adevarata sursa de declansare a alergiilor pentru cei mai sensibili la mediul inconjurator, de aceea filtrele igienice sau de tipul Allergy Plus de la Electrolux vor stopa impactul alergenilor sau a altor poluanti din aer si vor absorbi mirosurile neplacute. Pentru o eficienta de durata insa, filtrele trebuie schimbate la un anumit interval de timp, pentru a evita deteriorarea calitatii aspirarii, iar accesoriile Eletrolux completeaza gama, simplificand treburile casnice si optimizand curatenia.

Pentru a asigura kit-ul complet de curatenie a casei tale, Electrolux organizeaza pana in data de 30 aprilie 2017 o promotie speciala la achizitionarea oricarui aspirator Silent Performer Cyclonic, Supercyclone, Aeroperformer Compact sau Compact de la Electrolux, prin care in urma inregistrarii achizitiei, ofera cadou un pamatuf de praf, marca Menalux.  Pamatuful de praf este extrem de versatil si de practic, conectandu-se la tubul de aspirator pentru a se incarca electrostatic, fara a incurca sau intrerupe aspirarea. Fabricat din fibre speciale care atrag praful, acesta este conceput pentru curatarea zonelor delicate, greu accesibile.

Pentru a profita de promotie, achizitia si bonul fiscal trebuie inregistrate pe site-ul www.registerelectrolux.com pana pe 15 mai 2017. Pentru mai multe detalii despre produsele si promotiile Electrolux, puteti accesa www.electrolux.ro sau pagina oficiala de Facebook.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Doar 2.500 de locuinte, gata in 2009 - 07 Ianuarie 2009 Doar 2.500 de locuinte, gata in 2009 - 07 Ianuarie 2009
De'Longhi achizitioneaza o noua fabrica in Romania De'Longhi achizitioneaza o noua fabrica in Romania
Rezidential brasovean s-a confruntat, in 2008, cu o cerere mica in raport cu oferta - 27 Februarie 2009 Rezidential brasovean s-a confruntat, in 2008, cu o cerere mica in raport cu oferta - 27 Februarie 2009
Baneasa Rezidential - un oras la marginea orasului Baneasa Rezidential - un oras la marginea orasului
Locatarii blocurilor cu bulina se muta Locatarii blocurilor cu bulina se muta
173 de apartamente noi in piata Victoriei 173 de apartamente noi in piata Victoriei

Vezi mai multe articole