on

Sonos deschide primul magazin oficial din Romania, in locatia Audio Monkey

22 septembrie, 2023

comenteaza trimite unui prieten printeaza

22 Septembrie 2023 – Sonos a deschis primul său magazin din România, în București! Noul magazin este amplasat în locația Audio Monkey din zona de nord a orașului și este a doua locație a companiei din Europa Centrală și de Est. În acest spațiu, audiofilii vor avea oportunitatea de a experimenta un sunet extraordinar și de a descoperi gama completă Sonos, inclusiv noile generații de boxe inteligente „Era 100” și „Era 300”, construite pentru viitorul audiției imersive. De asemenea, aceștia vor putea testa și gama de produse home theater, care include soundbarul premium Sonos Arc, soundbarul smart Sonos Beam, Sub și Sub mini, pentru un bass mai profund care asigură experiența supremă în materie de filme și jocuri video.

 

Iar cei care își doresc să construiască în casele lor o experiență Sonos inegalabilă folosind boxe pentru exterior alimentate de Amp ori produse cu montare direct pe pereți sau pe tavan, vor beneficia în magazin de serviciul de consultanță.

În plus, noua boxă Move 2 - anunțată pe 6 septembrie - va putea fi descoperită și ea în locația Sonos x Audio Monkey, într-o nouă variantă de culoare Olive.

Explorează o experiență imersivă a sunetului

Cu un design minimalist și o atmosferă primitoare, magazinul are o suprafață totală de 65 metri pătrați și este organizat în două camere destinate audiției, fiecare dintre ele fiind organizată exact ca o locuință și optimizată pentru a oferi le ascultătorilor cea mai bună experiență.

Clienții vor fi, astfel, invitați într-o călătorie imersivă într-o lume definită de sunet extraordinar. Configurațiile expuse sunt concentrate pe mai multe zone pe care utilizatorii le pot găsi sau implementa în locuințele lor – de la un sistem de home theatre care să ofere sunet cinematic din confortul propriei canapele, la o zonă de relaxare pentru momentele de relaxare prin audiție, până la zona de gaming pentru ”a duce distracția la nivelul următor”. Fiecare dintre ele îi invită pe vizitatori să descopere cum ar putea suna produsele în propriile lor locuințe.

Primul magazin Sonos din România a fost conceput folosind materiale și finisaje speciale pentru a îmbunătăți acustica spațiului, cum ar fi placări speciale ale tavanului, decor realizat din lemn, alături de alte elemente care se potrivesc perfect cu filozofia discretă de brand a celor de la Sonos.

Noul „Sonos Move 2” în varianta de culoare Olive, disponibil în noul magazin Sonos!

Recent anunțata Move 2 reprezintă noua generație Sonos a boxei best-seller Move. Ea oferă un sunet stereo și o scenă sonoră amplă, are o autonomie a bateriei de până la 24 de ore și un design ultra-durabil rezistent la apă, fiind pregătită de petrecere în orice moment. Move 2 integrează o gamă variată de inovații în materie de sunet și are o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește designul sustenabil, fiind cel mai sustenabil produs portabil produs de companie până acum și primul care aduce sunetul stereo pentru audițiile în aer liber – de la o cină în grădină, până la întâlniri cu prietenii în jurul focului de tabără sub lumina stelelor sau petreceri la piscină.

Disponibilă în nuanțe de negru și alb care se conectează cu ușurință cu alte produse Sonos, Move 2 vine într-o nouă variantă de culoare, Olive, pentru a completa estetica neutră, atât în interior, cât și la exterior. Este pentru prima dată când Sonos lansează în România o boxă colorată, permițându-le ascultătorilor să aleagă culoarea care se potrivește cel mai bine stilului lor.

Sonos Move 2 este disponibilă pentru cumpărare în magazinul Sonos x Audio Monkey, la prețul de 2499 lei, în culorile negru, alb și olive.

 

acustica spatiului de locuit

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Credite bancare pentru lucrari majore necesare blocului Credite bancare pentru lucrari majore necesare blocului
Agentiile imobiliare umfla pretul caselor Agentiile imobiliare umfla pretul caselor
Creditele ipotecare cu dobanda fixa, un produs pe cale de disparitie Creditele ipotecare cu dobanda fixa, un produs pe cale de disparitie
Distantare sociala | Panouri de protectie anti-virus si anti-bacterii Distantare sociala | Panouri de protectie anti-virus si anti-bacterii
Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari
S-a deschis IKEA® POPAS URBAN! S-a deschis IKEA® POPAS URBAN!

Vezi mai multe articole