Subventii la dobanzi si garantii la creditele pentru inchiderea si repararea balcoanelor

24 august, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
 
Guvernul a extins categoriile de lucrari de reabilitare termica eligibile pentru creditarea cu garantie guvernamentala si dobanda subventionata, incluzand si lucrarile de reparare sau inchidere a balcoanelor, potrivit unui comunicat remis de biroul de presa al executivului.
 
In urma modificarii normelor metodologice de aplicarea a ordonantei privind reabilitarea cladirilor de locuit, autoritatile pot acorda garantii guvernamentale si subventii la dobanzi in cazul creditelor contractate pentru lucrari de reparare sau de inchidere a balcoanelor locuintelor.
 
Singura conditie pusa este aceea ca asociatiile de proprietari sa nu inregistreze mai mult de doua rate scadente la utilitati.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Targul Martisorului Targul Martisorului
Care este salariul minim necesar pentru achizitionarea unui apartament, cu credit bancar Care este salariul minim necesar pentru achizitionarea unui apartament, cu credit bancar
Se modifica Programul Se modifica Programul "Prima Casa"
Casele racoroase, revelatia caniculei 2007 Casele racoroase, revelatia caniculei 2007
Frigul scumpeste factura Frigul scumpeste factura
Casele la cheie, mai convenabile decat cele construite in regie proprie Casele la cheie, mai convenabile decat cele construite in regie proprie

Vezi mai multe articole