Subventii la dobanzi si garantii la creditele pentru inchiderea si repararea balcoanelor

24 august, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
 
Guvernul a extins categoriile de lucrari de reabilitare termica eligibile pentru creditarea cu garantie guvernamentala si dobanda subventionata, incluzand si lucrarile de reparare sau inchidere a balcoanelor, potrivit unui comunicat remis de biroul de presa al executivului.
 
In urma modificarii normelor metodologice de aplicarea a ordonantei privind reabilitarea cladirilor de locuit, autoritatile pot acorda garantii guvernamentale si subventii la dobanzi in cazul creditelor contractate pentru lucrari de reparare sau de inchidere a balcoanelor locuintelor.
 
Singura conditie pusa este aceea ca asociatiile de proprietari sa nu inregistreze mai mult de doua rate scadente la utilitati.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Scaderea chiriilor la apartamentele vechi din Bucuresti devine tot mai moderata - 13 mai 2010 Scaderea chiriilor la apartamentele vechi din Bucuresti devine tot mai moderata - 13 mai 2010
Ce marfa este pe piata imobiliara pentru Prima Casa - 16 Iunie 2009 Ce marfa este pe piata imobiliara pentru Prima Casa - 16 Iunie 2009
DEDEMAN deschide primul magazin din Bucuresti DEDEMAN deschide primul magazin din Bucuresti
Blocaj pe piata imobiliara Blocaj pe piata imobiliara
Intra in Club Tefal alaturi de Adrian Hadean Intra in Club Tefal alaturi de Adrian Hadean
DEZBATERE: Mai avem nevoie de agenti imobiliari? DEZBATERE: Mai avem nevoie de agenti imobiliari?

Vezi mai multe articole