Logo Supermeserias Ceresit

Supermeserias Ceresit te ajuta in munca ta!

17 aprilie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Un mare filozof spunea odinioara ca, daca faci ceea ce-ti place, nu va trebui sa muncesti o zi in viata ta. Rasplata pentru lucrul bine facut este foarte importanta, indiferent de forma pe care o imbraca.

De aceea, Supermeserias Ceresit vine cu o noua editie pentru a-ti recompensa eforturile pe care le depui in fiecare zi a vietii de profesionist al constructiilor si amenajarilor interioare si exterioare.

La fel ca in editiile anterioare, mecanismul campaniei Supermeserias Ceresit este mai mult decat simplu si iti poate aduce atat premii garantate, cat si reduceri de minimum 50% la achizitionarea de scule si echipamente electrice Bosch.

Cumpara produsele Ceresit participante si urmeaza pasii de mai jos:

Pasul 1 Creeaza-ti cont pe www.supermeseriasceresit.ro si inregistreaza codurile unice pe care le gasesti in interiorul ambalajelor produselor participante. In cazul in care ai participat si la editiile anterioare ale programului Supermeserias Ceresit, poti folosi in continuare contul de anul trecut, trebuie doar sa-ti actualizezi datele de contact, daca este cazul.

Pasul 2 Aduna numarul necesar de puncte si castiga premii garantate si 50% reducere la scule si unelte profesionale:

  • 70 de puncte - premii GARANTATE;

  • 150 de puncte - reducere de minimum 50% la scule si unelte profesionale;

  • 300 de puncte - reducere de minimum 50% la scule si unelte profesionale.

BONUS De la 150 de puncte beneficiezi de PROMOVARE pe site-ul Supermeserias Ceresit - posteaza fotografii cu cele mai bune lucrari, alaturi de competentele tale profesionale si datele de contact unde poti fi gasit de viitorii clienti.

Iar daca esti concurentul care introduce cele mai multe coduri pe parcursul promotiei, CASTIGI GARANTAT un dispozitiv pentru taierea placilor de faianta si gresie BOSCH PTC 640.

In cazul in care ai participat si la campania de anul trecut, trebuie sa stii ca punctele acumulate anul trecut nu se reporteaza, toti participantii incep de la 0 noua editie Supermeserias Ceresit.

Produsele participante sunt urmatoarele:

Produse pentru placari ceramice: Ceresit CM 11 PLUS, CM 17 si CE 40;

Gleturi: Ceresit CT 126 si CT 127;

Produse pentru sisteme de termoizolare: Ceresit CT 60, CT 64, CT 174, CT 175, CT 180, CT 190 si Thermo Universal;

Hidroizolatii: Ceresit CR90 Crystaliser.

Participa si tu la programul de loialitate Supermeserias Ceresit si vei fi rasplatit cu premii atragatoare, reduceri substantiale la scule profesionale BOSCH, precum si cu promovarea abilitatilor tale de Supermeserias!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton Noul Ceresit CR 100 – Hidroizolatie si protectie pentru beton
Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA! Praktiker te asteapta la cumparaturi fara TVA!
Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon Vino la Praktiker si profita de reduceri la mii de produse de sezon
Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT Lucrezi cu Ceresit si primesti combustibil GRATUIT
Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii Castiga cu Moment seturi de canapele, televizoare smart si multe alte premii
Ei au raspuns sondajului Misiunea Casa si au castigat Ei au raspuns sondajului Misiunea Casa si au castigat

Vezi mai multe articole