on

Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou inedit de casa noua

01 iulie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu timpul, efortul de a gasi un cadou potrivit, dar in acelasi timp inedit a crescut paradoxal, o data cu diversitatea de optiuni de pe piata. Oare ce anume i-ar placea? Ce lucru ii lipseste? Sper sa nu-i iau ceva ce are deja! Daca esti in pana de idei si ti se pare din ce in ce mai dificil sa gasesti cadoul perfect pe care sa-l daruiesti unui membru al familiei, persoanei iubite sau unui prieten drag, noi te intelegem si venim in ajutorul tau, propunandu-ti o varianta practica si deosebita in acelasi timp: biosemineul.

Biosemineul sau semineul pe bioetanol, asa cum mai este denumit, arde cu flacara adevarata si imita atmosfera creata de un semineu veritabil. Si pentru ca beneficiaza de avantajul ca nu necesita un cos de fum, un astfel de semineu poate deveni un cadou perfect chiar si pentru cei care locuiesc intr-un apartament, la bloc.

Acest cadou este potrivit mai ales unei persoane dragi cu o slabiciune pentru amenajari interioare de efect, datorita posibilitatilor de utilizare care vor inobila orice spatiu in care va fi folosit, fie ca vorbim de masa din living, in timpul cinei, pe o terasa in timpul unei petreceri in aer liber sau fie in baie, pentru crearea unei atmosfere intime si relaxante. Posibilitatile de amenajare sunt practic nelimitate, gratie complexitatii de forme, paletei vaste de culori si dimensiunilor care variaza de la modele mai mici care se pot amplasa pe mese sau mobilier, pana la bioseminee statice sau care se incastreaza direct in perete.

Principiul de functionare este foarte simplu. In rezervorul dedicat se toarna combustibilul special, apoi se aprinde focul cu ajutorul unei brichete sau al unor chibrituri lungi. Flacara va persista in functie de dimensiunea rezervorului de la o ora si jumatate, pana la cateva ore neintrerupt. Datorita combustibilului special folosit in timpul arderii, acesta nu va degaja fum sau miros neplacut.

In continuare, va prezentam o serie de avantaje ale biosemineelor care le fac atat de potrivite pentru a se transforma in cadoul perfect:

- se bucura de un design deosebit cu diverse forme si culori, integrabile in orice locuinta;

- arderea cu flacara adevarata, asemenea unui semineu clasic pe lemne;

- nu necesita cos de fum deoarece nu se emana fum si miros in timpul arderii;

- forme si dimensiuni variate, fixe - de perete, sau mobile - ce pot fi mutate cu usurinta;

- potrivite atat pentru interior (in orice incapere, inclusiv in baie) cat si pentru amenajari exterioare, daca vremea permite: pe terasa, balcon sau gradina;

- preturi accesibile, ce pornesc de la aproximativ 200-300 lei, fara alte costuri ulterioare;

- poate fi accesorizat cu lemne ceramice sau pietre decorative.

Asadar, cei de la InfoCasa, te invita sa iesi din zona de confort, pentru ca nu este nevoie sa detii un blog design interior ca sa intuiesti ca un biosemineu, cu toate calitatile lui, poate deveni un cadou inedit de casa noua, care cu siguranta va fi pe placul gazdei. Un astfel de cadou va reusi sa aduca valuri de caldura in trup si fericire in sufletul persoanelor atat de dragi tie, care de acum inainte se vor putea delecta ore in sir, privind la jocul relaxant al flacarilor din noul semineu.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenajarea demisolului Amenajarea demisolului
Obtine casa in care sa iti faca placere sa locuiesti! Obtine casa in care sa iti faca placere sa locuiesti!
Cum sa iti amenajezi biroul de acasa Cum sa iti amenajezi biroul de acasa
Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti
The italian job: cele mai noi tendinte din Italia in materie de mobilier The italian job: cele mai noi tendinte din Italia in materie de mobilier
Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017 Piatra decorativa – Tendinte si recomandari pentru 2017

Vezi mai multe articole