on

Cum poti utiliza spatiul de sub scara

30 iunie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca locuiesti la casa cu etaj si scara interioara, inseamna ca ai la dispozitie un spatiu pe care l-ai putea amenaja si utiliza creativ, doar ca nu te-ai gandit la asta. Este vorba despre spatiul de sub scara. Mai mare sau mai mic, in functie de forma si dimensiunea scarii, acest spatiu este perfect pentru o amenajare isteata, facuta atat cu cap, cat si cu gust. Iata cum ai putea folosi spatiul de sub scara.

Rafturi pentru diverse obiecte. Le poti realiza singur, daca esti un pasionat al Do-It-Yourself-ului si ai uneltele necesare, le poti cumpara dintr-un magazin si asambla singur sau poti sa apelezi la cei care executa mobilier la comanda. Poti obtine astfel nu doar niste simple rafturi pe care sa asezi lucruri, obiecte, trofee sau amintiri, ci o zona amenajata cu gust si integrata in designul interior al casei.

 

Spatiu de depozitare. Adica nu doar simple rafturi, ci un sistem de dulapuri si sertare culisante, in care ai putea sa depozitezi incaltamintea pe care nu o folosesti in anotimpul curent, paturi, perne, lenjerii, haine si alte lucruri care stau, de obicei, in dulap.

 

 

O mica vinoteca sau un mini-bar. Apreciezi in mod deosebit vinul sau alte bauturi fine? Spatiul de sub scara este ideal pentru a depozita, pe rafturi special amenajate, sticlele cu vin, whisky, tequila, diverse aperitive sau alte bauturi spirtoase.

 

 

O biblioteca. Un pasionat al literaturii de calitate aduna foarte multe carti de-a lungul vietii. La un moment dat, biblioteca devine neincapatoare, dar nu-I nimic. Poti organiza o alta biblioteca in spatiul de sub scara interioara, poate chiar un colt in care sa stai si sa te relaxezi cu o lectura interesanta.

 

Spatiu de lucru. Un mic birou in care intra laptopul, scaunul ergonomic si cateva rafturi pe care asezi dosare, bibliorafturi sau sursele de documentare ale muncii tale, plus o veioza de lucru.

 

 

Dupa cum vezi, spatiului de sub scara interioara a casei tale ii poti da o multime de intrebuintari, folosindu-l in functie de necesitatile tale, dar integrandu-l armonios in designul interior al casei. 

Citeste si: 10 modele de scari interioare 

sursa foto: Pinterest.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Amenajarea primului apartament Amenajarea primului apartament
Webinar | REPERE IN DESIGNUL TEXTIL si ARTA TEXTILA Webinar | REPERE IN DESIGNUL TEXTIL si ARTA TEXTILA
Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti Cum sa-ti decorezi locuinta cu plase si unelte pescaresti
Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou inedit de casa noua Surprinde-i pe cei dragi cu un cadou inedit de casa noua
Top 5 Stiluri de amenajare a unui living:  Tu pe care-l preferi? Top 5 Stiluri de amenajare a unui living: Tu pe care-l preferi?
Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara Peretii de apa: solutia stilata pentru a trece mai usor de perioada caniculara

Vezi mai multe articole