Tefal Ingenio – Inspira-te, creeaza, gateste!

27 iunie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Să găteşti nu a fost niciodată mai simplu! Ieşi din banalitate! Vara aceasta redescoperă plăcerea de a găti cu gama Ingenio de la Tefal ce readuce savoarea în bucătăria ta.

Între 15 iunie şi 9 august 2017, vino în hypermarket-urile Carrefour, magazinele Billa sau supermaketurile Market și Express și, la fiecare 10 lei cheltuiți, primeşti un punct de loialitate pe care îl transformi în reduceri la gama de vase de gătit Tefal Ingenio! Refresh your cuisine!

Cu fiecare 5 puncte acumulate poţi achiziţiona tigăile şi cratiţele din gamă cu o reducere de 50%, iar cu doar 1 punct te bucuri de aceeași reducere la achiziţionarea mânerului detaşabil şi a capacelor ermetice! Lipește punctele pe talonul colector și prezintă-l la casa de marcat împreună cu produsul dorit până la data de 23 august 2017.

Acceptă provocarea Tefal și încearcă noul concept revoluționar Ingenio – experiența unui gătit exquisite

Pentru ca totul să iasă perfect, lasă-te inspirat de Jamila Cuisine, star endorser-ul campaniei Carrefour - Tefal Ingenio. Recomandarea Jamilei pentru o vară delicioasă? Musaca de vinete preparată în tigăile Ingenio, cu mâner inteligent.

Uită de disconfortul creat de mânerele incomode, care nu pot fi introduse în cuptor sau care nu încap în dulap și descoperă Ingenio. Sigur și robust, acesta poate susține o greutate de până la 10 kg, fiind extrem de solid și având o garanție de 10 ani. Mai mult, un singur mâner poate fi folosit pentru toate cratiţele şi tigăile din gama Ingenio.

Utilizează vasele Ingenio în cuptor sau pe plită, fără restricții privind temperatura, și folosește-le așa cum îți dorești: ca tigaie, vas de cuptor sau caserolă. Oricum ai bucătări, rezultatele sunt întotdeauna aceleași : P-E-R-F-E-C-T-E. În plus, acum ai mai mult spațiu de depozitare, deoarece vasele Ingenio sunt compacte, fiind foarte ușor de stivuit.

Inovația este în ADN-ul nostru, tocmai de aceea vasele de gătit Ingenio vin cu tehnologia unică si patentată Thermo-Spot! Lasă-te pe mâna profesionistului! Thermo-Spot-ul te anunță când tigaia atinge temperatura optimă pentru a începe să gătești.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Autoritatile vor sa reabiliteze termic 50.000 de apartamente in 2009 - 09 Iunie 2009 Autoritatile vor sa reabiliteze termic 50.000 de apartamente in 2009 - 09 Iunie 2009
Romanii negociaza chirii mai mici - 03 Martie 2009 Romanii negociaza chirii mai mici - 03 Martie 2009
Industria mobilei merge pe mana francizelor Industria mobilei merge pe mana francizelor
Una din cinci locuinte din Romania este dotata cu boiler Una din cinci locuinte din Romania este dotata cu boiler
Piata imobiliara autohtona - la un pas de blocaj Piata imobiliara autohtona - la un pas de blocaj
Chiriile locuintelor de stat ar putea ajunge la pretul pietei Chiriile locuintelor de stat ar putea ajunge la pretul pietei

Vezi mai multe articole