Titan - un cartier cu locuinte ieftine? - 2008-09-10

Titan - un cartier cu locuinte ieftine? - 2008-09-10

10 septembrie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Conform zvonurilor, preturile din Titan sunt usor mai scazute decat in alte cartiere bucurestene, dar cumparartorul trebuie sa analizeze atent fiecare oferta, sa compare avantajele, facilitatile, pretul pe metru patrat, suprafetele si chiar spatiile comune prevazute in contract, astfel incat sa poata alege, in cunostinta de cauza, cea mai buna oferta. Zona Titan se afla in mijlocul unei dezvoltari spectaculoase, atat din punctual de vedere al facilitatilor, al zonelor de retail si de entertainement, cat si, mai ales, din punctul de vedere al rezidentialelor.

 
Aproximativ zece proiecte rezidentiale si-au anuntat finalizarea in urmatorii ani si majoritatea bucurestenilor sunt interesati de achizitionarea unei locuinte in zona. Infrastructura bine realizata, zonele verzi, spatiile comerciale si mijloacele de transport catre orice colt al orasului, alaturi de preturile bune, au facut din aceasta zona prima preferinta pentru middle class.
 
Apartamentele noi din Titan destinate clasei medii au preturi intre 1.200 de euro mp si 1.500 de euro/mp sustine un studiu emis DMI.
O analiza a preturilor oferite de dezvoltatorii complexurilor rezidentiale din cartierul Titan denota ca cel mai mare pret pentru un apartament de doua camere, raportat la suprafata construita si incluzand costurile spatiilor commune, este in complexul Pallady Towers, mai exact 131.776 de euro. In timp ce un apartament vechi de doua camere in aceasta zona costa aproximativ 105.000 de euro, pretul mediu pentru cele noi este de 120.000 de euro. Alte preturi ale apartamentelor cu doua camera din zona sunt 121.589 euro in complexul Evocasa, 116.000 in Edenia si 87.000 euro in Casablanca, cel mai nou si cel mai mare dintre proiectele anuntate, mai spun specialistii DMI.
 
In conditiile in care toate ansamblurile rezidentiale construite pentru middle-class au ajuns la preturi putin sub media pentru Bucuresti oferind facilitati de nivel mediu, noutatea absoluta, atat pentru zona Titan cat si pentru Bucuresti, este proiectul recent lansat Casablanca care vine cu un pret unic pe piata, 87.000 de euro pentru un apartament cu doua camere.
 
 
Ansamblul Casablanca Residence va fi construit in apropiere de parcul Titan, pe o suprafata de 36.000 mp si va fi compus din sapte cladiri de cate 18 etaje. In prima faza vor fi construite doua cladiri cu 360 de apartamente, lucrarile urmand sa demareze la sfarsitul acestei veri.
Suprafata apartamentelor incepe de la 53 mp pentru cele cu doua camere, 82 mp pentru cele cu trei camere si 149 mp pentru cele tip penthouse, la care se adauga terasele. Fiecare cladire va dispune de patru ascensoare, lobby, sala de fitness si sauna. O o treime din spatiu, aproximativ 12.000 mp, va fi amenajata sub forma unui parc. In plus, Casablanca Residence va include si doua gradinite ultramoderne. Proiectul de 1260 de locuinte este dezvoltat de compania Ram Global Group care va investi 140 milioane de euro, iar preturi apartamentelor pornesc de la 60.000 euro plus TVA.
 
 
Un alt proiect rezidential lansat in acest an in cartierul Titan este Rasarit de Soare, dezvoltat de compania Conarg Real Estate, in urma unei investitii de 60 milioane de euro. Ansamblul va fi construit pe un teren de 18.221 mp si va cuprinde 988 de apartamente si 1.224 locuri de parcare. Complexul va avea sapte tronsoane de blocuri cu garsoniere si apartamente de doua, trei sau patru camere. Suprafata total construita a complexului rezidential va masura aproape 85.000 mp. Locuintele vor avea suprafete cuprinse intre 42,9 metri patrati si 132,67 metri patrati. Preturile de vanzare pornesc de la 40.700 de euro pentru o garsoniera si 119.000 euro pentru un apartament cu patru camere, la care se adau¬ga TVA. Lucrarile de con¬s¬truc-tie la cele 988 de apartamente au fost deja initiate, locuintele urmand sa fie predate de la finele anului 2009 pana la mijlocul anului 2010. Contractarea a inceput pentru toate cele sapte blocuri.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Numarul celor care si-au asigurat casa este acum dublu Numarul celor care si-au asigurat casa este acum dublu
Parcari etajate Parcari etajate
"Prima casa", primele efecte... perverse - 15 Iulie 2009
Grupul TeraPlast, crestere de 41% a EBITDA si 21% a cifrei de afaceri, in 2019 Grupul TeraPlast, crestere de 41% a EBITDA si 21% a cifrei de afaceri, in 2019
Romania, in topul tranzactiilor imobiliare Romania, in topul tranzactiilor imobiliare
Vinzarile de case au crescut in 2006 si cu 60% Vinzarile de case au crescut in 2006 si cu 60%

Vezi mai multe articole