on

Conceptul #TotulPentruCasaTa are loc în format fizic ROMEXPO

10 martie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

În perioada 24 – 27 martie, ROMEXPO organizează seria evenimentelor care fac parte din conceptul #TotulPentruCasaTaConstruct - Ambient ExpoMobila ExpoRomtherm și Expo Flowers & Garden.

 

#TotulPentruCasaTa2022 se desfășoară în pavilionul B2 al Centrului Expozițional și este locul în care firme cunoscute din industria home & deco prezintă o gama variată de produse și tehnologii destinate proiectelor de construcții și amenajări interioare sau exterioare.

 

Companiile vin la ROMEXPO cu prețuri imbatabile care sunt valabile doar în cele 4 zile de târg. În plus, vizitatorii pot beneficia de consultanță gratuită pentru planurile de construcție și amenajare a unei locuințe.

 

În zona Construct Ambient Expo sunt expuse sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

 

www.construct-ambientexpo.ro

 

Sectorul MOBILA EXPO prezintă tendințele anului 2022 în materie de mobilier și decorațiuni interioare. Vizitatorii pot achiziționa piese direct de la firme producătoare sau importatori din domeniu, la prețuri avantajoase.

www.mobila-expo.ro

 

În zona dedicată ROMTHERM, vizitatorii găsesc tehnologii de ultimă generație și un sortiment bogat de accesorii și instalații care asigură o funcționare cât mai bună a construcțiilor.

 

www.romtherm.ro

 

Sectorul Expo Flowers & Garden oferă vizitatorilor soluții practice de design și amenajare a spațiilor verzi, fie că e vorba de o grădină sau doar de un mic spațiu dedicat plantelor, în casă sau apartament.

 

 

www.expoflowers.ro

Program de vizitare

 

24 - 26 martie, în intervalul 10:00 – 18:00

27 martie, în intervalul 10:00 – 16:00

ACCESUL ESTE GRATUIT

 

Transformăm fiecare „casă” în „acasă” la #TotulPentruCasaTa2022! Până atunci rămânem conectați pe conturile noastre de Facebook și Instagram.

 

Despre ROMEXPO

ROMEXPO, societate comercială cu capital privat, are ca acționar majoritar Camera de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a oamenilor de afaceri români.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Esti tanar? Vrei o casa ieftina si noua? Cheia e la targul PROJECT EXPO: Imobiliare - 23 Februarie 2009 Esti tanar? Vrei o casa ieftina si noua? Cheia e la targul PROJECT EXPO: Imobiliare - 23 Februarie 2009
Decizii de 10 | Afacerile Etex Building Performance (Siniat) s-au majorat cu 10% in primul semestru Decizii de 10 | Afacerile Etex Building Performance (Siniat) s-au majorat cu 10% in primul semestru
Chiriile locuintelor ANL nu vor depasi o treime din salariul mediu brut Chiriile locuintelor ANL nu vor depasi o treime din salariul mediu brut
Piata constructiilor din Romania se afunda tot mai rau - 17 septembrie 2010 Piata constructiilor din Romania se afunda tot mai rau - 17 septembrie 2010
Cum iti alegi draperiile Cum iti alegi draperiile
Cladirile urate, "amendate" cu buline albastre Cladirile urate, "amendate" cu buline albastre

Vezi mai multe articole