on

Tubes - radiatoare cu personalitate

14 septembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Acasa este locul in care ne simtim cel mai bine. Este acel loc in care ne relaxam dupa o zi obositoare, este locul care ne reprezinta. Acasa e fix asa cum vrei tu sa fie, iar daca mai adaugi si cateva elemente de impact, acasa va deveni locul din care nu vei mai vrea sa pleci. 

Radiatoarele moderne, marca Tubes, pot aduce in casele noastre acel `ceva`!

Esti curios sa descoperi o parte din acel ceva? 

Radiatorul Step by Step, o parte integranta a colectiei Elements, marca Tubes, poate fi atat o prezenta discreta, dar si una care sa capteze privirile tuturor. Este echipat cu tehnologie de ultima ora si are un consum minim de energie.

Astro nu este un simplu radiator, este un ventilator termic, un purificator de aer, un element de mobilier sau o mica nava spatiala care se afla tot timpul pe punctul de a-si lua zborul, pentru a explora spatiul. 

Eve, este un radiator `nomad`, o sfera luminata care te va urmari pretutindeni, aducand lumina, caldura si bunastare. El este perfect atat pentru locuinte, cat si pe spatiile de birou.

Origami, proiectat de Alberto Meda, este un radiator de inalta eficienta. Imaginea eleganta este completata de picioarele de sustinere, care au fost proiectate pentru a asigura siguranta si stabilitatea produsului.

Milano Free-standing este un radiator foarte versatil, deoarece el nu necesita instalare si poate fi pozitionat oriunde in casa.

Scaletta, la fel ca Eve, este un radiator `nomad` si poate fi pozitionat oriunde in camera, chiar si in baie. Scaleta este un `obiect care decoreaza si incalzeste` si nu necesita instalare.

Square Bench face parte din colectia Plug & Play. Este exemplul perfect al unui produs complet functional, usor de deplasat si transportat. El poate fi amplasat oriunde, in spatiile de locuit, birouri, spa-uri, etc.

Infiintata in 1992, Tubes are un istoric cu adevarat unic in industria radiatoarelor si a incalzitorilor pentru prosoape. Compania Tubes s-a remarcat pe piata datorita abordarii extrem de inovatoare, a calitatii superioare si a tehnologiei moderne.

Sursa articol: Ergo

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Descopera atmosfera magica a semineului electric care consuma cat un singur bec! Descopera atmosfera magica a semineului electric care consuma cat un singur bec!
Reconditionarea hornului: care sunt materialele potrivite pentru aceasta operatiune Reconditionarea hornului: care sunt materialele potrivite pentru aceasta operatiune
Avantajele folosirii unui termostat pentru centrala Avantajele folosirii unui termostat pentru centrala
Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi? Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi?
O microcentrala pentru fiecare O microcentrala pentru fiecare
Top 5 cele mai indragite stiluri de seminee Top 5 cele mai indragite stiluri de seminee

Vezi mai multe articole