on

Tubes - radiatoare cu personalitate

14 septembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Acasa este locul in care ne simtim cel mai bine. Este acel loc in care ne relaxam dupa o zi obositoare, este locul care ne reprezinta. Acasa e fix asa cum vrei tu sa fie, iar daca mai adaugi si cateva elemente de impact, acasa va deveni locul din care nu vei mai vrea sa pleci. 

Radiatoarele moderne, marca Tubes, pot aduce in casele noastre acel `ceva`!

Esti curios sa descoperi o parte din acel ceva? 

Radiatorul Step by Step, o parte integranta a colectiei Elements, marca Tubes, poate fi atat o prezenta discreta, dar si una care sa capteze privirile tuturor. Este echipat cu tehnologie de ultima ora si are un consum minim de energie.

Astro nu este un simplu radiator, este un ventilator termic, un purificator de aer, un element de mobilier sau o mica nava spatiala care se afla tot timpul pe punctul de a-si lua zborul, pentru a explora spatiul. 

Eve, este un radiator `nomad`, o sfera luminata care te va urmari pretutindeni, aducand lumina, caldura si bunastare. El este perfect atat pentru locuinte, cat si pe spatiile de birou.

Origami, proiectat de Alberto Meda, este un radiator de inalta eficienta. Imaginea eleganta este completata de picioarele de sustinere, care au fost proiectate pentru a asigura siguranta si stabilitatea produsului.

Milano Free-standing este un radiator foarte versatil, deoarece el nu necesita instalare si poate fi pozitionat oriunde in casa.

Scaletta, la fel ca Eve, este un radiator `nomad` si poate fi pozitionat oriunde in camera, chiar si in baie. Scaleta este un `obiect care decoreaza si incalzeste` si nu necesita instalare.

Square Bench face parte din colectia Plug & Play. Este exemplul perfect al unui produs complet functional, usor de deplasat si transportat. El poate fi amplasat oriunde, in spatiile de locuit, birouri, spa-uri, etc.

Infiintata in 1992, Tubes are un istoric cu adevarat unic in industria radiatoarelor si a incalzitorilor pentru prosoape. Compania Tubes s-a remarcat pe piata datorita abordarii extrem de inovatoare, a calitatii superioare si a tehnologiei moderne.

Sursa articol: Ergo

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce este o pompa de caldura si de ce este o investitie buna pentru casa ta Ce este o pompa de caldura si de ce este o investitie buna pentru casa ta
Eficientizarea consumului de energie Eficientizarea consumului de energie
Top 5 cele mai indragite stiluri de seminee Top 5 cele mai indragite stiluri de seminee
Construirea casei: ce trebuie sa stii despre alegerea unui sistem termic complet Construirea casei: ce trebuie sa stii despre alegerea unui sistem termic complet
Incalzirea proprie. Centrala termica de apartament Incalzirea proprie. Centrala termica de apartament
Izolatii pentru seminee: materialele recomandate Izolatii pentru seminee: materialele recomandate

Vezi mai multe articole