Un nou Superstore Proges in Buzau - 04 Septembrie 2009

04 septembrie, 2009

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Proges, companie romaneasca importatoare si distribuitoare de materiale pentru amenajari interioare anunta deschiderea unui nou superstore in Buzau.  Noul magazin, localizat in retail park-ul de pe strada Frasinet, este rezultatul unei investitii de aproximativ un million de euro.
Compania romaneasca Proges isi continua extinderea retelei de magazine pe piata locala. Superstorul din Buzau este cel de-al cincilea magazin de acest tip deschis de Proges, in Romania, primele patru inaugurate in  Sibiu, Bucuresti, Targu Mures si Bacau. 
“In 2009 am continuat planurile de dezvoltare a retelei de magazine Proges, prin deschideri de noi locatii in retail park-uri, Buzau reprezinta noua investitie, fiind vorba de o relocare a actualului Superstore in retail park-ul de pe strada Frasinet. Inaugurarea este insotita de superoferte pregatite special pentru deschidere, precum si peste 500 de premii surpriza oferite primilor cumparatori.”
 
Proges Superstore Buzau se intinde pe o suprafata totala de 1160 mp si este localizat in
proges
noul retail park de pe strada Frasinet. Noul Superstore Proges isi propune sa acopere segmentul de consumatori orientati catre cele mai noi tendinte in domeniul amenajarilor interioare si pentru care calitatea nu reprezinta un compromis.
“In plus, ofertele promotionale sunt innoite lunar pentru a fi mereu in pas cu tendintele pietei si astfel, pentru a oferi cel mai bun raport calitate-pret.” 
Gamele de produse din cadrul Proges Superstore Buzau Retail Park ofera un numar nelimitat de modalitati pentru amenajarea spatiului de locuit, numarul de produse prezente in magazin, depasind 8000 de articole. Asemenea celorlalte magazine Superstore din retail park-uri, Proges Superstore din Buzau  pune la dispozitia clientilor sai toate gamele principale de produse: parchet laminat, parchet triplustratificat si parchet masiv, mocheta, covoare, PVC, usi de interior, perdele, draperii, dar si solutia completa de accesorii pentru toate gamele de produse mentionate anterior.
 
 Noul magazin Proges din Buzau vine in intampinarea nevoilor clientilor sai, oferindu-le acestora o varietate de servicii gratuite, precum: consultant in magazin, cel mai bun raport calitate-pret, transport la cerere in functie de cantitatea achizitionata, comenzi speciale, servicii de taiat si calcat, dar si cel mai avantajos serviciu de cusut 1leu/ ml pentru perdele si draperii, plata cu cardul, vanzari in rate.
 
Acest nou tip de magazin, prezent acum si in Buzau, se distinge prin unicitatea conceptului de promovare. Acesta din urma asigura vizibilitatea produselor atat segmentat, pe fiecare gama in parte, cat si prin crearea de spatii ce permit vizualizarea mai multor categorii de produse dedicate unui singur segment - camera de joaca pentru copii.
 
Printre produsele lansate recent de catre Proges se numara si produse unicat, precum cel mai vechi design de covor din lume sau covoarele cu un design deosebit obtinut numai prin finisare manuala- covoarele acrilice ori, la alegere, create cu ultimile tehnologii in domeniu.
 
Pe partea de parchet, pe langa modelele clasice, Proges aduce in prim plan parchetul triplustratificat Barlinek, produs ecologic, cu o durata de viata de cel putin 25 de ani. Totodata, trebuie amintit si parchetul  din lemn masiv exotic sau noua gama GLAMOUR, disponibila in patru modele, gama ce satisface cele mai moderne si pretentioase gusturi in materie de decor interior.
 
De asemenea, in noul Superstore din Buzau putem gasi si produse destinate unor clienti mai pretentiosi, pentru care utilitatea si eleganta reprezinta un tot unitar. Aceasta categorie de produse include parchetul AQUA STEP, parchet suta la suta rezistent la apa sau parchetul QUICK STEP, parchet ce se distinge printr-o rezistenta unica la uzura.
 
Zona de produse pentru copii, este o premiera pentru Proges si se regaseste acum si in Buzau Retail Park. Este un spatiu unde gasim produse create special pentru camera copilului (parchet, covoare, mochete, draperii, perdele, accesorii). Exemplu de astfel de produs consacrat pe piata este parchetul laminat Bambino, care se bucura deja de mare atentie din partea clientilor si a specialistilor in amenajari interioare
 
Despre Proges
 
„Cel mai mic pret, cea mai mare diversitate!”
Prin produsele oferite, compania se adreseaza in aceeasi masura publicului larg de consumatori si specialistilor in amenajari interioare, designerilor si arhitectilor. Gamele si decorurile oferite acopera intreaga paleta de stiluri, iar echipa de consultanti prezenta in magazine sustine si completeaza alegerile clientilor prin asistenta de specialitate.
 
Proges este lider de piata la vanzarea de parchet laminat, mochetã si covoare, pozitie castigata datorita diversitatii gamelor, precum si serviciului de consultanta oferit de personalul de specialitate din propriile magazine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Praktiker transforma casele romanilor in acasa odata cu lansarea catalogului „Constructii si Renovari” Praktiker transforma casele romanilor in acasa odata cu lansarea catalogului „Constructii si Renovari”
Agentiile imobilare umfla pretul casei cu 10% Agentiile imobilare umfla pretul casei cu 10%
Subventie pentru locuinte - 2005-03-31 Subventie pentru locuinte - 2005-03-31
Cursuri pentru administratoride bloc, la Primaria Sectorului 6 Cursuri pentru administratoride bloc, la Primaria Sectorului 6
PIATRAONLINE investeste 500 000 Euro pentru achizitionarea unui teren de 2600 mp pentru depozitare PIATRAONLINE investeste 500 000 Euro pentru achizitionarea unui teren de 2600 mp pentru depozitare
Hisense Climatizare estimeaza ca vanzarile din Romania vor clasa brandul pe locul trei in Europa, in 2019 Hisense Climatizare estimeaza ca vanzarile din Romania vor clasa brandul pe locul trei in Europa, in 2019

Vezi mai multe articole