on

Vasul de toaleta al viitorului: fara margini, fara stropi, fara zone greu de curatat

23 mai, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu totii stim ca intr-o locuinta, mentinerea curateniei este una dintre cele mai dificile activitati, in special din cauza frecventei necesare pentru realizarea acesteia. De asemenea, cei mai multi dintre noi cunosc faptul ca, dintre toate camerele, baia are nevoie de o atentie sporita, in conditiile in care aici este realizata si igiena personala.

Curatarea cazii si a chiuvetei sunt doua operatiuni care pot fi realizate rapid si usor, fara mari eforturi, insa cele mai mari probleme apar in momentul curatarii vasului de toaleta, cunoscut drept locul preferat al dezvoltarii microbilor. Solutiile pentru igienizarea acestuia exista, insa aplicarea lor este anevoioasa, din cauza spatiilor ascunse, ceea ce nu garanteaza eliminarea in totalitate a microbilor.

Din fericire, avansul tehnologic a permis de dezvoltarea unor vase de toaleta care scutesc proprietarii de aceasta sarcina dificila si reusesc sa pastreze curatenia la un nivel fara precedent. Este cazul vaselor Rimless la producatorul spaniol Roca, recunoscut pentru inovatiile care fac viata mai usoara.

Asa cum se stie, la toaletele clasice apa curge printr-o adancitura in momentul anterior spalarii vasului. Ei, bine, aceasta margine nu mai exista la noile modele produse de Roca. Astfel, prin evitarea oricaror unghiuri sau nise, dispare din ecuatie cel mai mare obstacol existent pana acum in calea curatirii temeinice a vasului de toaleta.

Cum este posibil acest lucru? Datorita noului distribuitor de apa, care, dincolo de activarea debitului de apa cu o forta mai mare decat pana acum, o si raspandeste intr-un mod omogen, in interiorul vasului. In plus, datorita unei creste mici adaugate in partea superioara a vasului, apa ajunge mult mai sus, iar jetul curata astfel intreaga suprafata, mult mai eficient decat o solicita standardele existente in Uniunea Europeana. De asemenea, vesnica problema a stropilor este redusa la minimum, datorita sistemului, dar si a designului vasului de portelan.

Vasele de toaleta fara margini de la Roca sunt disponibile in mai multe forme si variante de montaj, atat cu picior, cat si suspendate, ceea ce le permite integrarea in orice tip de baie.

Mai mult decat atat, noile tehnologii integrate Roca asigura o experienta a starii de bine complete prin intermediul unui produs a carui eficienta impresioneaza de la inceput. Toaletele inteligente cu sistem In-Wash® reprezinta un punct de cotitura in cadrul rutinei personale, chiar de inceput, iar utilizarea este foarte simpla, datorita telecomenzii intuitive atasate. Alege versiunea suspendata sau de pardoseala si bucura-te de stilul sau elegant, care se potriveste oricarui spatiu sau design interior.

Pentru mai multe informatii legate de modul de functionare al acestor vase de toaleta, te invitam sa vizionezi clipul de prezentare de mai jos:

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sfaturi pentru decorarea baii Sfaturi pentru decorarea baii
O baie in stil oriental O baie in stil oriental
Cum se realizeaza iluminarea corecta a baii Cum se realizeaza iluminarea corecta a baii
Cum sa rezolvi eficient problema spatiului dintr-o baie foarte mica Cum sa rezolvi eficient problema spatiului dintr-o baie foarte mica
Jacuzzi si hidromasaj Jacuzzi si hidromasaj
O cabina de dus fara infiltratii O cabina de dus fara infiltratii

Vezi mai multe articole