on

VEKA aduce in Romania o inovatie in domeniul sistemelor de profile PVC: VEKA SPECTRAL

31 mai, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

VEKA lansează în România o inovaţie în domeniul sistemelor de profile PVC destinate producției de tâmplărie termoizolantă - VEKA SPECTRAL. Noua soluţie propusă de VEKA, care se diferențiază printr-un design unic din perspectiva finisării suprafețelor vizibile ale profilelor, va fi disponibilă în ţara noastră începând cu luna iunie.

„Într-o piaţă aflată în continuă schimbare, unde cerinţele şi aşteptările clienţilor cresc de la o zi la alta, propunem o nouă soluţie capabilă să răspundă celor mai riguroase exigenţe. Nevoia de inovație și de o diversificare a culorilor şi design-ului, pentru ca profilele PVC să se armonizeze în universul creat de arhitecţi, au condus la crearea unui nou concept - VEKA SPECTRAL. Datorită unei rezistențe deosebite împotriva zgârieturilor și a factorilor de mediu, dar și a faptului că beneficiază de durabilitatea clasei A, exclusivă în cadrul soluțiilor VEKA, noua platformă cromatică vine cu o garanție de 10 ani cu privire la rezistența la intemperii.”, spune Alexandru Oancea, Marketing Manager VEKA România.

O nouă dimensiune estetică

VEKA SPECTRAL propune un design original şi o paletă cromatică ultramată, în premieră, pentru a răspunde astfel tendințelor actuale şi viitoare. Procesul rafinat de lăcuire prin călire conferă o senzație catifelată la atingere, asigură o rezistență sporită la zgârieturi şi factori naturali externi. În plus, efectul Anti-Graffiti protejează împotriva amprentelor, respinge impurităţile şi facilitează curăţarea ușoară. Inovaţia în tehnologia finisării suprafeţelor constă şi în diversificarea design-ului prin efecte metalice, ceea ce permite un răspuns scurt la toate tendinţele arhitecturale posibile.

Nuanţe exclusive pentru clienţii cu viziune

Primele trei culori din gamă (anthrazit ultramatt, fenstergrau ultramatt şi umbra ultramatt) sunt definite prin eleganță și sunt dedicate clienților cu viziune, care își doresc un design atipic în locuințele lor. Pentru a răspunde cât mai multor cerinţe, VEKA pregăteşte în continuare diverse modele şi texturi, dar şi alte versiuni de culori, de la ultra-matt la high-gloss.

Ca toate celelalte soluţii VEKA, și noul concept a fost supus testelor RAL, inclusiv prin expunerea constantă la temperaturi înalte și umiditate extremă, într-o cameră climatică, precum și iradierea cu lumină UV și ploaie simulată.

Absorbție redusă la căldură și rezistență

Tehnologia VEKA este în continuă dezvoltare, atât ca număr de culori disponibile, cât şi în ceea ce priveşte caracteristicile produselor. De această expertiză în domeniu beneficiază și sistemul VEKA SPECTRAL, o soluţie lansată după cercetări amănunţite în laboratoarele companiei. Păstrând calitatea recunoscută la nivel internațional, noua tehnologie este caracterizată atât de culoare şi design inovator, cât şi de trăsături inegalabile precum absorbția redusă de căldură, ce duce la stabilizarea profilelor, şi rezistenţa la schimbările de temperatură şi umiditate.

Mai mult, VEKA SPECTRAL este complet reciclabil, iar procesul de prelucrare nu implică modificări pe liniile de fabricaţie.

Dedicată exclusiv partenerilor VEKA, această inovație în domeniul sistemelor de profile PVC este soluția pentru un design ce uimeşte prin aspect şi standard înalt de calitate.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Hornbach: Romanii cheltuie pana la 300 de lei pe luna pentru hrana cainilor de companie Hornbach: Romanii cheltuie pana la 300 de lei pe luna pentru hrana cainilor de companie
BRD lansează creditul ipotecar „La Casa Mea” BRD lansează creditul ipotecar „La Casa Mea”
Pretul gazelor ar putea ramane neschimbat pana in T3 din 2009 - 04 DECEMBRIE 2008 Pretul gazelor ar putea ramane neschimbat pana in T3 din 2009 - 04 DECEMBRIE 2008
Cumpar un apartament vechi sau sa mai astept? Cumpar un apartament vechi sau sa mai astept?
Cel mai mare parc acvatic din Romania se redeschide pentru un nou sezon de distractie Cel mai mare parc acvatic din Romania se redeschide pentru un nou sezon de distractie
PowerUP! by InnoEnergy, cea mai mare competitie de finantare din domeniul energiei sustenabile, da startul inscrierilor in Romania PowerUP! by InnoEnergy, cea mai mare competitie de finantare din domeniul energiei sustenabile, da startul inscrierilor in Romania

Vezi mai multe articole