VEKA iti spune care sunt detaliile de care trebuie sa tii cont in alegerea unei ferestre

17 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Pentru cei care nu au aflat inca, VEKA a lansat recent primul site din Romania dedicat celor care vor sa fie bine informati cand investesc in ferestre termoizolante. Astfel, scopul site-ului www.fereastraveka.ro este sa educe si sa informeze cumparatorul asupra criteriilor esentiale care il ajuta sa afle, in scurt timp, tot ce trebuie sa stie pentru a lua decizia corecta.
 
Traind in ritm alert, presati mereu de timp, ghidarea catre ce este cu adevarat esential ne este uneori vitala. Intelegand acest aspect, VEKA a ales un mod simplu de prezentare, la indemana si pe intelesul tuturor. In mai putin de cateva minute afli toate informatiile de care ai nevoie pentru a sti ce sa ceri vanzatorului de ferestre si usi din PVC si, mai mult decat atat, ce sa pretinzi montatorilor.
 
www.FereastraVEKA.ro
Site-ul aduce in discutie informatii generale dar si date tehnice, sustinute original si creativ de o serie de filme scurte care pun in lumina criteriile esentiale de alegere a ferestrelor. Astfel, inca de la prima pagina parcurgi cu usurinta tot ce trebuie sa stii despre “Tipurile de tamplarie” folosite pentru ferestre, afli care sunt criteriile esentiale ale unei ferestre de calitate, respectiv: “Durabilitatea”, “Coeficientul de izolare termica” si “Manevrabilitatea si securitatea”. Mai mult, poti afla ce dotari suplimentare poti alege precum si detalii utile privind “Serviciile de service si garantii”.
 
Fiecare categorie de informatii este redata clar si exemplificata usor, chiar amuzant prin filmulete scurte si sugestive. Decizia de achizitionare a unor ferestre incepe prin a-ti alege tipul de tamplarie preferat. De aceea primul film din seria celor 6 prezinta succint  “Tipurile de tamplarie” specifice unei ferestre termoizolante, explicand avantajele si dezavantajele profilelor din PVC, lemn si aluminiu. Cel de-al doilea film explica de ce „Durabilitatea” este un criteriu de baza al calitatii unei ferestre si ce importanta are clasa A de calitate in acest context: aceasta garanteazaa o grosime a peretelui exterior de 3 mm, dimensiune esentiala cand vorbim de stabilitatea si durabilitatea in timp a unui profil din PVC.
 
Din cel de-al treilea film gazduit de www.fereastraveka.ro aflam ca o fereastra cu o „Izolare termica si fonica” optima este rezultatul conjugarii a 2 factori: arhitectura interna a profilului (cu 5 sau 6 camere) si adancimea lui de incastrare in perete. Ultimile 3 filme prezinta in acelasi ton succint, dinamic si expresiv informatii esentiale despre: „Manevrabilitate si securitate” – de unde aflam despre calitatea antiefractie a unei ferestre, data de complexitatea sistemului de feronerie; urmeaza informatii despre „Dotarile suplimentare” in care sunt prezentate dispozitivele de umbrire, obloane si rulouri, care opresc pana la 80-85% din energia razelor de soare. Ultimul film incheie seria cu informatii utile despre cum trebuie sa ingrijim feretrele, odata ce le-am cumparat, si la ce ne putem astepta in privinta „Serviciilor oferite si a garantiei”.
 
VEKA a optat pentru o modalitate artistica de a atrage cititorii si a le facilita accesul la informatii, alegand filmele ca mod de exprimare a unui continut informativ tehnic, practic, pe alocuri poate uneori arid, pornind de la intelegerea faptului ca un material video (a privi si a asculta) e mult mai usor de inteles si memorat decat un material citit (efortul solicitat e mai mare, iar atentia se poate pierde usor pe parcurs). Momentele amuzante, sunt istet presarate pe parcursul fiecarui film pentru a le spori atractivitatea.
 
Prin initiva sa, VEKA si-a asumat un rol educativ din dorinta de a oferi un sprijini concret, real tuturor celor aflati in cautarea de informatii relevante, usor de parcurs si in timp real. Petreceti momente placute si informati-va usor urmarind filmele educative pregatite pentru voi de VEKA si gazduite pe site-ul: www.fereastraveka.ro !

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum montam glaful de exterior Cum montam glaful de exterior
Cum intretinem garniturile tamplariei termoizolante Cum intretinem garniturile tamplariei termoizolante
Mic ghid pentru tâmplăria termoizolantă - partea a II-a Mic ghid pentru tâmplăria termoizolantă - partea a II-a
Interviu cu Aurel Vlaicu - Director General al GEALAN Romania Interviu cu Aurel Vlaicu - Director General al GEALAN Romania
Influenta suprafetelor vitrate in proiectarea si constructia caselor Influenta suprafetelor vitrate in proiectarea si constructia caselor
Geamul termoizolant Geamul termoizolant

Vezi mai multe articole