VEKAVARIANT: sistemele de rulouri inteligente de la VEKA

10 septembrie, 2010

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Montarea sistemelor de umbrire la exteriorul ferestrelor este importanta deoarece sistemele de protectie solara regleaza temperatura de la interior creind o izolare termica superioara. In plus fata de protectia solara si controlul intensitatii luminii, ele pot reprezenta solutii antiefractie.
 
Cea mai noua si mai moderna solutie de umbrire a ferestrelor propusa de VEKA o reprezinta rulourile exterioare suprapuse din gama VEKAVARIANT. Concept inovativ de
 
rulouri, lansat cu succes anii trecuti pe pietele din majoritatea tarilor europene, solutia de rulori inteligente VEKAVARIANT ofera multiple avantaje legate nu doar de confort (izolare termica, fonica si sistem de protectie impotriva insectelor), ci si de estetica si montaj.
 
Sistemul este fabricat din PVC de inalta calitate si are trei inaltimi constructive: de 175, 210 si 235 mm. Este simplu de asamblat si de montat pe sistemul de tamplarie si, mai mult, se poate interveni foarte usor asupra lui (montajul cutiei de rulou se face deasupra tamplariei). Un mare avantaj al VEKAVARIANT este legat de existenta la baza cutiei a unor adaptori care dau posibilitatea pozitionarii cutiei pe diferite tipuri de ferestre, indiferent de sistemul de tamplarie folosit – lemn, PVC sau aluminiu. De asemenea, rulourile exterioare VEKA au termoizolatie din polistiren, care imbunatateste coeficientul de izolatie termica si fonica al casetei si preintampina formarea condensului.
 
Mai mult, rulourile VEKAVARIANT reduc costurile de incalzire datorita stratului de aer izolator dintre fereastra si lamelele ruloului, respectiv datorita spumei izolatoare din caseta. Astfel, temperaturile din incaperi raman suportabile chiar si in cea mai mare canicula, putand reduce consumul de energie al instalatiei de climatizare cu 50-60%. Din punct de vedere estetic, VEKAVARIANT poate fi integrat perfect atat intr-un interior modern, cat si intr-unul traditional, fiind disponibil atat in varianta de alb, cat si in imitatii de lemn. La cerere, poate fi foliat in toate culorile disponibile in paletarul VEKA.
 
Sistemul de rulori VEKAVARIANT se masoara si se monteaza doar impreuna cu tamplaria si se adreseaza proiectelor noi, caselor in constructie sau in proces de renovare si inlocuire a ferestrelor. Printre avantajele acestora mai amintim: intretinerea usoara (nu necesita vopsire sau ungere periodica), rezistenta imbunatatita la intemperii, siguranta in exploatare, functionare facila si silentioasa, si designul placut.
 
In concluzie, rulourile VEKAVARIANT isi indeplinesc rolul cu succes: acela de a preveni eficient trecerea prin fereastra a radiatiilor solare directe sau indirecte, ajungand sa ofere o protectie solara care opreste pana la 80-85% din energia transportata de razele solare. In plus va protejeaza de posibili oaspeti nedoriti si de intemperii.
 
Pentru mai multe informatii referitoare solutiile VEKA, va recomandam sa accesati www.fereastraveka.ro

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Investeste in relatiile de lunga durata. Ferestre si usi clasa A Investeste in relatiile de lunga durata. Ferestre si usi clasa A
Securitatea casei: de ce sa alegi geamuri cu sistem antiefractie Securitatea casei: de ce sa alegi geamuri cu sistem antiefractie
Interviu cu Aurel Vlaicu - Director General al GEALAN Romania Interviu cu Aurel Vlaicu - Director General al GEALAN Romania
Folie cu protectie solara sau jaluzele exterioare - Care este cea mai eficienta metoda de umbrire? Folie cu protectie solara sau jaluzele exterioare - Care este cea mai eficienta metoda de umbrire?
Tehnologia viitorului – ferestre cu geam inteligent Tehnologia viitorului – ferestre cu geam inteligent
Usa de intrare cu panel Usa de intrare cu panel

Vezi mai multe articole