Viata lunga cu feronerie de calitate

01 iulie, 2011

comenteaza trimite unui prieten printeaza

La noi exista un principiu nesanatos, des intalnit in randul celor care aleg mobilier pe comanda, conform caruia feroneria nu este intotdeauna la vedere si nu se justifica o investitie in produse mai scumpe. Ei bine, este total gresit. Feroneria si accesoriile au rolul de a oferi mobilierului un aspect ingrijit, utilitate si viata lunga.
 
Feronerie
feronerie
Piata in acest domeniu este foarte variata si va ofera posibilitatea de a alege o balama din import, fabricata in Germania, Austria, Italia, Turcia sau China. In aceasta situatie nu este usor sa deosebiti doua produse care par identice, doar daca lucrati in domeniu s-ar putea sa aveti mai mult noroc. Primul criteriu de selectie ar trebui sa fie pretul, apoi firma si tara de provenienta. O balama de 2 lei este cu siguranta mai buna decat cea de 1 leu, iar daca este importata din tari renumite pentru calitatea produselor fabricate, cu atat mai mult calitatea este garantata. In concluzie, chiar daca feroneria creste in final pretul de achizitie al mobilierului, investitia face toti banii, asigurand prin calitate usurinta in exploatare pe termen lung si per ansamblu un design echilibrat. In domeniul feroneriei si accesoriilor pentru mobilier chiar este adevarata afirmatia ca pretul determina calitatea si invers. Sunt foarte rare cazurile in care balamalele unor piese de mobilier cedeaza in perioada de garantie, asigurata in general de producatori pe o durata de 1-2 ani. Problemele apar mai degraba din cauza unui montaj defectuos.
 
Tehnologia de varf a permis si in acest domeniu o evolutie in eficientizarea spatiului si functionalitatea mobilierului. Acum, producatorii se intrec in scoaterea pe piata a unor produse cu inchidere lina si silentioasa, iar pentru cei mai pretentiosi chiar sisteme electronice de deschidere a usilor si sertarelor. Usile pliante cu ridicare, sertarele cu extensie totala, dulapurile de provizii, corpurile pe colt, sistemele variabile de compartimentare interioara fac parte din noua generatie de solutii pentru crearea mobilierului.
Astfel, puteti obtine o mobila de bucatarie frumoasa atat la interior, cat si la exterior, cu usi bine prinse, cu sertare care se inchid usor, cu manere, glisiere si balamale rezistente. In cazul oricarui produs din gama diversa de feronerie si accesorii pentru mobilier, diferentele intre scump si ieftin sunt foarte mari in privinta calitatii. Aici, scump inseamna calitate, iar calitate inseamna atentie la detalii si finisaje aproape de perfectiune (sudare, lipire, vopsire si finisare).
 
 
Topic forum: Feronerie mobila

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mobilierul de bucătărie - corpuri și accesorii care nu trebuie să lipsească din nicio proiectare Mobilierul de bucătărie - corpuri și accesorii care nu trebuie să lipsească din nicio proiectare
Intretinerea mobilierului vechi Intretinerea mobilierului vechi
Ghidul complet pentru alegerea mobilierului de birou perfect Ghidul complet pentru alegerea mobilierului de birou perfect
Alegerea canapelei potrivite Alegerea canapelei potrivite
Design scandinav in doza concentrata Design scandinav in doza concentrata
Mobilier si ornamente Mobilier si ornamente

Vezi mai multe articole