Vine sau nu vine furtuna? Cum a fost miercuri in cortul DeWALT de la Yalco

21 septembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Miercuri, 20 septembrie, magazinul Yalco din Pipera 48 a fost gazda unei demonstratii in care vedete au fost sculele DeWALT, cu acumulatori din gama XR FLEXVOLT. Vizitatorii care nu s-au speriat de furtuna prognozata pentru dupa-amiaza, au putut pune intrebari specialistilor DeWalt  prezenti in cortul amenajat in fata magazinului si au testat uneltele care obtin performante ridicate, desi nu sunt conectate la o sursa fixa de curent.

Ce au experimentat cei prezenti?

In primul rand, in cadrul evenimentului intitulat “Incredibil de flexibil” au fost prezentati publicului acumulatorii din gama XR FLEXVOLT, care au ca principala caracteristica, dincolo de autonomia ridicata, capacitatea de a opera atat cu scule de 18 V, cat si cu cele de 54 V. Practic, expresia “linistea dinaintea furtunii” s-ar fi potrivit perfect contextului zilei, in conditiile in care majoritatea sculelor produceau un nivel scazut de decibeli in timpul functionarii.

In al doilea rand, vizitatorii au putut vedea la lucru gama variata de unelte DeWALT pe acumulatori. Sub supravegherea specialistilor, cei care au venit sub corturile amenajate de Yalco au putut testa orice, de la fierastraie circulare si masini de gaurit si insurubat la drujba si motocoasa electrica pusa la dispozitie de organizatori. Totodata, expertii DeWALT din partea magazinului Yalco au oferit sfaturi si exemple de aplicatii in care pot fi folosite aceste scule.

Astfel, in cele 3 ore ale evenimentului, zeci de vizitatori interesati, sau pasionati, au putut afla avantajele pe care uneltele DeWALT le ofera meseriasilor care lucreaza in locuri greu accesibile sau unde accesul la curent electric este imposibil de realizat.

La finalul demonstratiei a fost organizata si o tombola, in urma careia s-au castigat premii instant: masini de gaurit/ insurubat si polizoare marca DeWalt, in valoare de 1700 lei.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Tipuri de nivele laser si cum stii de care ai nevoie Tipuri de nivele laser si cum stii de care ai nevoie
Flexibilitatea de lucru pe santier: un vis transformat in realitate de gama XR FLEXVOLT de la DeWalt Flexibilitatea de lucru pe santier: un vis transformat in realitate de gama XR FLEXVOLT de la DeWalt
Cum alegi trafaletul Cum alegi trafaletul
10 unelte care nu ar trebui sa lipseasca din casa ta 10 unelte care nu ar trebui sa lipseasca din casa ta
Aparatele de sudura: sfaturi pentru utilizatorii amatori Aparatele de sudura: sfaturi pentru utilizatorii amatori
Ciocane rotopercutoare Ciocane rotopercutoare

Vezi mai multe articole