on

Vivre sarbatoreste International Black Friday si in Romania, cu reduceri de pana la 90%

22 noiembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Evenimentul se va desfasura simultan in noua tari din Europa, incepand cu seara zilei de joi, 22 noiembrie

Bucuresti, 22 noiembrie 2018 – Vivre, cel mai mare retailer online de home&deco din Europa Centrala si de Est, se aliniaza evenimentului global de Black Friday printr-o campanie desfasurata simultan in toate cele noua tari in care este prezent: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia. Campania va incepe in seara zilei de joi, 22 noiembrie, si se va incheia duminica, 25 noiembrie.

Aceasta editie de Black Friday reprezinta cea mai mare campanie de reduceri organizata de retailer. Timp de trei zile, utilizatori din toate cele noua tari vor putea alege din peste 40.000 de modele, aduse din toate colturile lumii de peste 1.000 de furnizori. Toate categoriile disponibile pe site – Mobilier & Canapele, Textile, Covoare, Bucatarie & dining, Decoratiuni, Lumini, Baie, Lifestyle & Kids – vor inregistra reduceri de pana la 90%.

„In urma cu o saptamana, anuntam lansarea campaniei in Romania. Astazi, sarbatorim International Black Friday alaturi de celelalte 8 tari in care suntem prezenti. Deoarece am primit multe solicitari din partea clientilor care nu au avut ocazia sa-si achizitioneze produsele reduse disponibile cu ocazia evenimentului de saptamana trecuta, am luat decizia de a aplica si in Romania preturile promotionale din celelalte tari”, a declarat Iulian Veghes, VP of Marketing Vivre.

Campania a fost precedata de un eveniment local, organizat in urma cu o saptamana exclusiv in Romania, inregistrand vanzari in valoare totala de 3,5 milioane de euro, in crestere cu 150% fata de anul trecut.

Despre Vivre

Vivre, principalul retailer online din industria home&deco din Romania, este un start-up romanesc de e-commerce si tehnologie lansat in aprilie 2012, care agrega intr-o singura destinatie produse de mobilier, decoratiuni, textile si accesorii colectate de la producatori din toata lumea. In prezent, Vivre opereaza vanzari in 9 tari din centrul si estul Europei: Romania, Bulgaria, Ungaria, Slovacia, Slovenia, Cehia, Croatia, Polonia si Grecia, adaugata in portofoliu in 2018.

Vivre are o oferta permanenta de peste 60.000 de produse si un istoric de peste 3.000.000 de comenzi livrate cu succes.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Subventii pentru locuinte Subventii pentru locuinte
Bulina rosie nu s-a lipit de cladirile din sectorul 1 Bulina rosie nu s-a lipit de cladirile din sectorul 1
Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari Expertizarea imobilelor cu risc seismic, obligatorie pentru proprietari
Legi Legi
Locuintele, mai scumpe in estul Europei decat in vest Locuintele, mai scumpe in estul Europei decat in vest
Irlandezii de la Black Pearl au 20 mil. euro pentru constructia a 500 de apartamente - 25 Februarie 2009 Irlandezii de la Black Pearl au 20 mil. euro pentru constructia a 500 de apartamente - 25 Februarie 2009

Vezi mai multe articole