Vopseaua care te poarta pe dune de desert

28 iulie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Toti cei care isi zugravesc locuintele au probleme destul de mari cand sunt nevoiti sa aleaga produsul cel mai potrivit. Oferta este foarte variata, toti prietenii dau sfaturi contradictorii, iar meseriasii inclina spre materialele cu care sunt obisnuiti sa lucreze, chiar daca nu intotdeauna sunt pe placul clientului. Tocmai de aceea noi va prezentam de cateva saptamani cele mai cunoscute materiale de constructii folosite in finisajele de interior. Saptamana aceasta vom trece in revista vopselele fabricate sub emblema Dufa Deutek.
 
Super Weiss, vopsea lavabila super alba pentru interior, se aplica foarte usor si are putere de acoperire foarte buna, pentru obtinerea unui rezultat de exceptie. Este ideala pentru vopsirea suprafetelor gletuite sau tencuite, placi de gips carton, suprafete deja
 
acoperite cu vopsea lavabila, tapet indicat a fi vopsit etc. Produsul adera foarte bine la suportul pregatit anterior cu Amorsa de Perete Deutek Düfa, pe care v-am prezentat-o saptamana trecuta. Se recomanda aplicarea cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele sau pensule dupa cum urmeaza: primul strat diluat cu maxim 10% apa, se lasa sa se usuce maxim 12 ore, dupa care se aplica al doilea strat nediluat. Lucrarea finala se va lasa sa se usuce minim 24 ore.
 
Super Coloris este o vopsea superlavabila in culori gata preparate recomandata pentru zugravirea suprafetelor interioare. Prezinta usurinta in aplicare si putere de acoperire foarte buna, pentru obtinerea unui rezultat de exceptie, garantandu-se pastrarea nuantei la aplicari ulterioare. Ideala pentru vopsirea suprafetelor gletuite sau tencuite, placi de gips carton, suprafete deja acoperite cu vopsea lavabila, tapet indicat a fi vopsit etc, este cea mai indicata daca doriti ca nuante speciale sa va invioreze locuinta. Modul in care sunt denumite culorile disponibile va poate da o idee destul de buna despre atmosfera care va fi creata: Aventura in Safari; Coasta de Azur; Insula de Smarald; Fiesta pe plaja; Apus la tropice; Misterul piramidelor.
 
Danke! - solutia ideala pentru camere de copii (ambalaj rosu) este o vopsea lavabila alba, ecologica si extrarezistenta la stergere, recomandata pentru zugravirea suprafetelor interioare cu trafic intens, supuse riscului de murdarire frecventa. Poate fi colorata usor in nuanta preferata cu Düfa Vollton, colorant pentru vopsele. De asemenea, ca si in cazul Super Coloris, se aplica pe suprafete gletuite sau tencuite, placi de gips carton, suprafete deja acoperite cu vopsea lavabila, tapet indicat a fi vopsit etc. Se recomanda aplicarea cu ajutorul unei role (trafalet), bidinele sau pensule dupa cum urmeaza: primul strat diluat cu maxim 10% apa, se lasa sa se usuce maxim 12 ore, dupa care se aplica al doilea strat nediluat. Lucrarea finala se va lasa sa se usuce minim 24 ore.
 
Danke! solutia de renovare eficienta si economica (ambalaj verde - solutia wandfarbe)  este o vopsea lavabila alba cu extraputere de acoperire, randament sporit si grad de alb ridicat recomandata pentru zugravirea suprafetelor interioare. Raport excelent calitate/ pret pentru o renovare eficienta si economica. Aplicarea se face ca si in cazul celei anterioare.
 
Danke! solutia ideala pentru baie si bucatarie (ambalaj mov)  este o vopsea lavabila extrarezistenta la umiditate si stergere, cu agenti antimucegai recomandata pentru zugravirea suprafetelor interioare supuse mucegaiului si umezelii.
Danke! colorat este tot o vopsea lavabila, cu o buna putere de acoperire, dar in culori gata preparate care se pot combina intre ele pentru obtinerea de noi nuante. Producatorul garanteaza pastrarea nuantei la aplicari ulterioare. Gama include 4 nuante de baza (roz, galben, bleu, crem). Se pot obtine si culori derivate (din 2 culori de baza, combinate in cantitati egale): piersica, mov, roz deschis, galben pal, turcoaz, verde deschis.
 
Struktur este o vopsea alba cu aspect decorativ, structurat, care acopera micile neregularitati ale peretilor si este recomandata pentru suprafetele interioare. Principala ei calitate este rezistenta deosebita la zgariere. Se aplica pe suprafetele gletuite sau tencuite si pe placi de gips carton. Pentru o structura mai deosebita, tip “calcio-vechio” sau “scoarta de copac” se aplica cu fierul de glet de inox si se structureaza cu rola de presat tapet. Se aplica foarte usor, intr-un singur strat, nediluata, cu trafaletul cu rola de blana, pentru o structurare discreta. Lucrarea finala se va lasa sa se usuce minim 24 ore. Acopera 0,5 – 1,5 kg/mp.
 
Acestea sunt vopselele pe care Dufa-Deutek le recomanda pentru zugravirea peretilor. Lor li se adauga si produsele pentru colorarea suprafetelor speciale din interiorul casei (lemn sau metal), dar despre care vom vorbi saptamana viitoare.
 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Vopsea lavabila cu efecte decorative – Ghid de aplicare Vopsea lavabila cu efecte decorative – Ghid de aplicare
Amenajarea casei cu tapet - Tipuri de tapet si Ghid de montaj Amenajarea casei cu tapet - Tipuri de tapet si Ghid de montaj
Lacuri si amorse ecologice Lacuri si amorse ecologice
Sfaturi pentru a-ti vopsi singur peretii Sfaturi pentru a-ti vopsi singur peretii
Cateva sfaturi pentru a zugravi singura casa Cateva sfaturi pentru a zugravi singura casa
3 idei creative pentru vopsirea peretilor 3 idei creative pentru vopsirea peretilor

Vezi mai multe articole