on

Wetterbest sustine Sanctuarul AMP Libearty de la Zarnesti, cel mai mare sanctuar de ursi bruni din lume

10 martie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Wetterbest, unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata sistemelor de acoperisuri din tigla metalica, sustine activitatea din cadrul Sanctuarului AMP Libearty, cel mai mare sanctuar de ursi bruni din lume, situat in Zarnesti, judetul Brasov, in cadrul programului “Suntem dedicati planetei”.

 

In cadrul parteneriatului, compania sprijina Asociatia Milioane de Prieteni (AMP), administrator al sanctuarului, cu suma de 14.000 euro, asigurand integral costurile necesare pentru intretinerea a doi pui de urs, timp de un an, si, totodata, asigura materiale de constructii necesare pentru buna functionare a sanctuarului.

 

Ne place viata, ne plac animalele, ne plac faptele concrete. Ursul este un simbol pentru putere, curaj si tenacitate, valori cu care ne identificam ca si companie. Acesta este si motivul pentru care alegem sa ne implicam in actiuni care imbunatatesc viata animalelor si asigura un mediu mai curat pentru noi si generatiile viitoare. Brandul Wetterbest este un brand apropiat de natura, oameni si comunitati”, declara Adelina Parepa, Manager Marketing Wetterbest.

Ne bucuram sa descoperim ca echipa Wetterbest sustine cauza noastra. Salvarea animalelor a fost mereu un subiect caruia nu i s-a acordat atentia cuvenita, insa incetul cu incetul, prin intermediul educatiei, lumea incepe sa aiba deschidere si in acest domeniu. Implicarea prin acest parteneriat ne ajuta sa oferim in continuare animalelor din grija noastra o sansa la o viata demna. Companiile care respecta natura si animalele sunt cele care merita respectul nostru, al tuturor, pentru ca doar impreuna reusim sa facem lumea mai buna!", declara Cristina Lapis, Presedinte AMP.

 

Acest parteneriat consolideaza pozitia Wetterbest ca fiind unul dintre cele mai implicate branduri in protectia mediului si a animalelor, din categoria producatorilor materialelor de constructii.

 

In cei peste 25 de ani de activitate, Asociatia Milioane de Prieteni a contribuit la salvarea a peste 30.000 animale, majoritatea fara stapan. In 2005 s-a demarat proiectul constructiei celui mai mare sanctuar de ursi bruni din lume, a carui scop este de a salva ursii captivi, tinuti in custi si in mizerie. In cadrul rezervatiei AMP Libearty astazi traiesc in habitatul lor natural peste 115 de ursi.

***

Despre Wetterbest

Wetterbest este unul dintre cei mai importanti producatori de sisteme pentru acoperisuri din Romania, avand o experienta de peste 20 de ani pe piata de invelitori metalice. In 2020, Wetterbest a inaugurat la Baicoi o noua fabrica de acoperisuri metalice, dupa o investitie de 44,5 milioane de lei. In prezent, compania fabrica anual peste 10 milioane de metri patrati de invelitori metalice si asigura o gama completa de accesorii pentru montaj.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Magazinul online Praktiker Romania lanseaza serviciul „Comanda online si ridica din magazin” Magazinul online Praktiker Romania lanseaza serviciul „Comanda online si ridica din magazin”
Locuinte subventionate Locuinte subventionate
Marcile proprii, din ce in ce mai cumparate de clientii romani Marcile proprii, din ce in ce mai cumparate de clientii romani
Case de vacanta in strainatate la preturi de garsoniere in Romania! - 27 Mai 2009 Case de vacanta in strainatate la preturi de garsoniere in Romania! - 27 Mai 2009
Piata imobiliara, dominata de apartamente mari si greu de vandut Piata imobiliara, dominata de apartamente mari si greu de vandut
Energia din vant si soare sfideaza facturile lunare Energia din vant si soare sfideaza facturile lunare

Vezi mai multe articole