on

Wilio va va gasi experti calificati in reparatii la domiciliu

21 iulie, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Wilio va va gasi experti calificati in reparatii la domiciliu.

Trebuie sa inlocuiti un robinet vechi care are scurgeri sau sa reparati ceva in jurul casei dumneavoastra? S-ar putea sa fiti suficient de priceput pentru a incerca sa faceti totul pe cont propriu. Dar pentru majoritatea oamenilor asta inseamna sa petreaca ore intregi procurandu-si toate instrumentele si materialele necesare si studiind detaliat instructiunile, doar pentru a acumula o multime de frustrari si a obtine o treaba facuta de mantuiala.

 

Aplicatia cu mii de profesionisti care sunt gata sa va ajute

 

Prin urmare, daca nu doriti sa treceti printr-o astfel de experienta, pur si simplu evitati tot acest efort si lasati un profesionist din zona dumneavoastra sa se ocupe de treaba. Site-ul web si aplicatia mobila wilio.ro, care reunesc mii de experti pentru diverse servicii din toata Romania, va vor ajuta sa gasiti profesionistii de care aveti nevoie. A ajutat deja la rezolvarea a sute de proiecte mici si mari, cum ar fi constructii, reconstructii, proiecte de electricitate si instalatii sanitare, vopsire, zidarie, gips-carton, faianta, diferite reparatii, tamplarie si curatenie. In ultimele luni, a ajutat, de asemenea, la rezolvarea a mii de cereri pentru serviciile unui mester.

 

Oamenii solicita deseori mesteri pentru a lucra in cazul in care specialistii concentrati pe un singur tip de serviciu, cum ar fi electricienii sau instalatorii, nu sunt de mare ajutor. Mesterii sunt experti cu mai multe abilitati si o gama larga de cunostinte.

 

Satisfactie maxima, atitudine foarte buna. Pe langa masina de spalat rufe si masina de spalat vase, domnul Petru a reusit sa repare si manerul de la poarta."

 

Mesterul se ocupa de cele mai multe reparatii din jurul casei - instalatii sanitare, electrice, zugravire, tamplarie sau chiar incalzire. El poate ajuta la reconstructii, curatenie interioara, placare si gletuire. Poate asambla mobilierul, inlocui o toaleta defecta, o priza defectuoasa, monta garnituri sau conecta aparate.

 

O treaba grozava. Paul ne-a explicat tot ce a facut si chiar a mers sa cumpere material suplimentar si a terminat lucrarea intr-o singura zi desi credeam ca va dura doua zile."

 

Trebuie sa specificam un lucru, si anume - serviciile mesterilor nu sunt folosite doar de femei. Ei ajuta deseori cuplurile casatorite, oamenii ocupati, tinerii si varstnicii. Cel mai adesea, acestea sunt proiecte mai mici, care necesita echipamente profesionale sau abilitati speciale.

 

Un mester precis, de incredere, punctual. Satisfactie absoluta. Nu se grabea sa faca lucrurile repede, cu orice pret. Chiar daca ii ia mai mult timp, prefera sa faca lucrurile cu precizie si de calitate. Suntem multumiti."

 

Profesionalismul este pe primul loc

 

wilio.ro este constient de faptul ca munca mesterilor nu este doar o tranzactie comerciala, ci are loc de obicei in casa clientilor. Prin urmare, subliniaza disponibilitatea, profesionalismul si abordarea personala a furnizorilor de servicii. Datorita acestui fapt, ratingul mediu al furnizorilor de servicii din intreaga Romanie atinge o valoare de pana la 4,2 puncte din 5 posibile. Daca aveti nevoie de ajutor pentru orice lucrari legate de constructii, casa sau gradina incercati www.wilio.ro.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Zugravirea camerelor vechi Zugravirea camerelor vechi
Probleme care apar la finisarea suprafetelor: ce poti face pentru a le evita Probleme care apar la finisarea suprafetelor: ce poti face pentru a le evita
Renovarea bucatariei Renovarea bucatariei
Ce adeziv sa alegi pentru montarea pietrei naturale Ce adeziv sa alegi pentru montarea pietrei naturale
Classic blue – culoarea anului 2020 Classic blue – culoarea anului 2020
Cum se realizeaza placarea cu marmura in baie si bucatarie Cum se realizeaza placarea cu marmura in baie si bucatarie

Vezi mai multe articole