on

11.5 milioane m patrati salvati de rugina in 20 de ani

28 august, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

  • Peste 30% dintre clienti aloca mai mult proiectelor DIY,
  • Cu PROTECTA 3 in 1, indepartezi rugina, protejezi suprafata metalica si poti da un nou aspect obiectelor – de la verde texturat, la cupru sau aur vechi, 13 culori pot da o noua viata lucrurilor din casa si gradina.

 

In 2020, PROTECTA 3 in 1 aniverseaza 20 de ani de la aparitia produsului pe piata. Peste 11.5 milioane de metri patrati de suprafete metalice au fost salvati de rugina in aceasta perioada prin aplicarea produsului in 2 straturi. De aproape 20 de ani, cel mai important brand al gamei PROTECTA METAL EXPERT de la Policolor S.A. se numara printre solutiile preferate in combaterea problemelor legate de coroziunea suprafetelor metalice.

 

Peste 30% dintre clienti si-au alocat mai mult timp proiectelor DIY. Top preocupari: renovarea, combaterea mucegaiului si a ruginei.

 

Ne-am bucurat ca produsul nostru a putut sa vina si in intampinarea celor care anul acesta, odata cu conditiile speciale de munca si de viata, au alocat mai mult timp proiectelor de DIY.

Din statisticile noastre, peste 30% dintre clienti si-au alocat mai mult timp pentru intretinerea, reparerea sau reconditionarea obiectelor din casa si din curte, in loc sa le arunce. Imediat dupa nevoia de improspatare a casei cu vopsea lavabila, mucegaiul si rugina sunt urmatoarele doua cauze care genereaza lucrari tip DIY sau realizate cu ajutorul mesterilor.

 

Rugina afecteaza in fiecare an mii de articole din metal. Tocmai de aceea, trebuie indepartata rapid si eficient, folosind mereu produsele potrivite.

 

„PROTECTA METAL EXPERT a dezvoltat de-a lungul timpului o intreaga gama pentru protectia metalelor de orice tip, usor si rapid de utilizat, care au reusit sa elimine pasul istovitor al indepartarii initiale a ruginii, de aici si utilizarea facila tip do-it-yourself. Produsul se aplica direct pe suprafete si actioneaza intr-un timp foarte scurt”, declara Alina Neamtu, Policolor Group Brand Manager.

 

In 24 de ore o masuta ruginita poate deveni un obiect sic de decor

De la garduri, banci, stalpi, acoperisuri, pana la gratare sau mici obiecte metalice afectate de timp, cu solutiile potrivite, toate pot incepe o viata noua. Cu siguranta in casa si curtea fiecaruia sunt integrate suprafete metalice diverse, de la chiuveta din bucatarie, la suportul pentru vase si pana la banca din curte sau uneltele pentru gradinarit. In timp, toate acestea pot fi afectate de rugina. Iar de cele mai multe ori dureaza maximum 30 de minute sa aplici direct pe rugina PROTECTA 3 in 1, iar in 24 de ore se produce uscarea integrala si obiectul salvat isi recapata aspectul si functionalitatea.

 

Cu pensula sau trafaletul, in functie de marimea suprafetei, emailul se aplica usor, iar pe langa indepartarea ruginei si protectia viitoare a suprafetei metalice, poate contribui si la un look modern al obiectului- 13 culori pot schimba o masuta de cafea din fier intr-un obiect sic verde texturat, aur sau cupru vechi.

 

Despre Policolor

Policolor, producator de lacuri si vopsele cu o experienta de peste 50 de ani in Romania, ofera solutii si produse pentru decorarea si finisarea casei - sub brandurile SPOR, DEKO Professional, PROTECTA, CasaBella, Vinarom, sisteme complete pentru refinisarea autovehiculelor - sub brandurile Klar Professional, Klar Ultra, Emaur si Silverpol - in cadrul Policolor Automotive si produse destinate acoperirilor industriale cu arie larga de aplicabilitate, aflate in cadrul Policolor Industrial Coatings.

Produsele Policolor sunt prezente in peste 3.000 de magazine de retail traditional, in marile retele de bricolaj din Romania si in mii de service-uri auto. Compania dispune, de asemenea, de 4 magazine proprii.

Grupul Policolor – Orgachim opereaza doua mari unitati de productie: Policolor Romania, cu o noua unitate de productie aflata in Bucuresti, pe Bd. Timisoara si Orgachim Bulgaria si este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor in zona Sud-Est Europeana.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Fabrica de Clatite Tefal: Pancakes with travel flavour Fabrica de Clatite Tefal: Pancakes with travel flavour
Kingfisher îl numește pe Christian MAZAURIC în funcția de CEO al Brico Dépôt România Kingfisher îl numește pe Christian MAZAURIC în funcția de CEO al Brico Dépôt România
Miele aduce in Romania masina de spalat rufe cu uscator incorporat si dozare automata a detergentului Miele aduce in Romania masina de spalat rufe cu uscator incorporat si dozare automata a detergentului
Pretul apartamentelor din era comunista ar putea creste cu 20% in urmatorii doi ani Pretul apartamentelor din era comunista ar putea creste cu 20% in urmatorii doi ani
Soc imobiliar: bancile limiteaza creditele pentru proiectele rezidentiale Soc imobiliar: bancile limiteaza creditele pentru proiectele rezidentiale
Mantor realizeaza lucrarile de consolidare a casei "Mita Biciclista" Mantor realizeaza lucrarile de consolidare a casei "Mita Biciclista"

Vezi mai multe articole