Martisor handmade

2 idei de martisoare handmade

21 februarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Saptamana 1-8 martie se apropie cu pasi mai mult decat repezi, iar recomandat ar fi sa nu te prinda nepregatit. Indiferent daca esti barbat sau femeie, trebuie sa oferi martisoare doamnelor si domnisoarelor din viata ta, iar daca vrei sa fii original si sa te detasezi de moda broselor din metal, poti incerca aceste 2 variante de martisor handmade. Punctul forte al acestei metode este chiar implicatia emotionala pe care acel martisor o va capata, datorita faptului ca este facut de la 0 chiar de tine.

1. Primul exemplu de martisor handmade este o brosa in forma florala facuta din hartie, accesorizata cu cateva margele. Taie hartiile in forma ovala, pentru a semana cu o petala de floare, apoi lipeste petalele intre ele sub forma unei coroane florale. Pentru a arata cat mai estetic, lipeste in mijlocul florii nou create cateva margele de care poti atasa, pe partea opusa, dispozitivul de prindere al brosei.

2. Continuam cu motivele florale, urmatoarea propunere fiind o agrafa de par handmade facuta din tule, de data aceasta. Gasesti material de tule in orice magazin cu textile. Dupa ce ati gasit materialul si ati ales si culoarea potrivita, taiati o fasie cu o latime de 10-15 cm si o lungie de 30-40 cm.  Urmatorul pas consta in decuparea de patrate din acea fasie. Pentru ca agrafa sa aiba o forma mai diversa, poti taia 50% dintre patrate cu o arie de 5/5, cm iar restul cu o arie de 3/3 cm. Dupa ce ai completat si acest stadiu, trebuie sa cosi toate acele patrate intre ele prin partea de mijloc.

La final, ataseaza florii rezultate o agrafa pe care o poti lipi cu super glue.

Primavara este un anotimp prea frumos ca sa nu profiti de el si sa iti surprinzi apropiatele cu martisoare special, create chiar de tine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

 5 idei trasnite de refolosire a cutiilor de pizza 5 idei trasnite de refolosire a cutiilor de pizza
Adaptarea decorului interior la perioada verii Adaptarea decorului interior la perioada verii
Cum poti construi o casuta in copac Cum poti construi o casuta in copac
Afla totul despre King Slide, Sheh Kai, TRONCO si Sheh Fung - 4 dintre castigatorii prestigiosului Taiwan Excellence Award 2020 Afla totul despre King Slide, Sheh Kai, TRONCO si Sheh Fung - 4 dintre castigatorii prestigiosului Taiwan Excellence Award 2020
Beneficiile cinei in familie Beneficiile cinei in familie
Flori de piatra la fereastra Flori de piatra la fereastra

Vezi mai multe articole