Martisor handmade

2 idei de martisoare handmade

21 februarie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Saptamana 1-8 martie se apropie cu pasi mai mult decat repezi, iar recomandat ar fi sa nu te prinda nepregatit. Indiferent daca esti barbat sau femeie, trebuie sa oferi martisoare doamnelor si domnisoarelor din viata ta, iar daca vrei sa fii original si sa te detasezi de moda broselor din metal, poti incerca aceste 2 variante de martisor handmade. Punctul forte al acestei metode este chiar implicatia emotionala pe care acel martisor o va capata, datorita faptului ca este facut de la 0 chiar de tine.

1. Primul exemplu de martisor handmade este o brosa in forma florala facuta din hartie, accesorizata cu cateva margele. Taie hartiile in forma ovala, pentru a semana cu o petala de floare, apoi lipeste petalele intre ele sub forma unei coroane florale. Pentru a arata cat mai estetic, lipeste in mijlocul florii nou create cateva margele de care poti atasa, pe partea opusa, dispozitivul de prindere al brosei.

2. Continuam cu motivele florale, urmatoarea propunere fiind o agrafa de par handmade facuta din tule, de data aceasta. Gasesti material de tule in orice magazin cu textile. Dupa ce ati gasit materialul si ati ales si culoarea potrivita, taiati o fasie cu o latime de 10-15 cm si o lungie de 30-40 cm.  Urmatorul pas consta in decuparea de patrate din acea fasie. Pentru ca agrafa sa aiba o forma mai diversa, poti taia 50% dintre patrate cu o arie de 5/5, cm iar restul cu o arie de 3/3 cm. Dupa ce ai completat si acest stadiu, trebuie sa cosi toate acele patrate intre ele prin partea de mijloc.

La final, ataseaza florii rezultate o agrafa pe care o poti lipi cu super glue.

Primavara este un anotimp prea frumos ca sa nu profiti de el si sa iti surprinzi apropiatele cu martisoare special, create chiar de tine.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Propriul furnizor de plante aromatice Propriul furnizor de plante aromatice
Cum plantezi si ingrijesti lamaii ca arbusti de interior Cum plantezi si ingrijesti lamaii ca arbusti de interior
Infloriti-va casa Infloriti-va casa
4 idei pentru o petrecere reusita 4 idei pentru o petrecere reusita
Cum prelungesti viata florilor din vaza Cum prelungesti viata florilor din vaza
Vrei sa faci sport la tine acasa? Iata cateva sfaturi Vrei sa faci sport la tine acasa? Iata cateva sfaturi

Vezi mai multe articole