4.000 de locuinte noi in zona Aviatiei

13 mai, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 
Grupurile israeliene Housing&Construction si Red Sea Group au primit autorizatia de constructie a 4.000 de locuinte in zona Aviatiei din Bucuresti, a anuntat publicatia israeliana „Haaretz“.
 
Autorii articolului sustin ca veniturile din vanzarea locuintelor sunt estimate la 660-800 de milioane de euro. Cele doua companii vor dezvolta doua proiecte rezidentiale in zona Aviatiei, cu o suprafata totala construita de circa 400.000 mp, urmand sa fie construite peste zece imobile de 14 sau 15 etaje. In cadrul unui complex va fi realizat si un parc, cu o suprafata de 40.000 mp.
 
Dezvoltarea proiectelor va fi inceputa anul acesta si va dura cinci-sapte ani. Locuintele vor fi destinate clientilor cu venituri medii-superioare si vor fi vandute cu peste 1.500 de euro/mp, fara TVA. Housing&Construction Limited este unul dintre cele mai importante grupuri de constructii din Israel, fiind implicat in proiecte de constructii civile si de infrastructura in intreaga lume. Red Sea Group are in curs de constructie, detine si administreaza proprietati in Statele Unite ale Americii, Israel, Europa si Africa de Sud.
 
Sursa: Evenimentul zilei

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sefii SAPARD vor primi Sefii SAPARD vor primi
Gateste usor alaturi de masterchefii OptiGrill® Gateste usor alaturi de masterchefii OptiGrill®
Ce acte trebuie schimbate cand te muti in alt oras Ce acte trebuie schimbate cand te muti in alt oras
Asigurarea obligatorie a locuintei se amana pana la 15 iulie Asigurarea obligatorie a locuintei se amana pana la 15 iulie
Anul trecut, doar 100.000 de romani isi permiteau o casa Anul trecut, doar 100.000 de romani isi permiteau o casa
A inceput razboiul preturilor la mobila A inceput razboiul preturilor la mobila

Vezi mai multe articole