on

De Black Friday, PIATRAONLINE pregateste discounturi de pana la 80% la peste 100 de tone de piatra naturala

13 noiembrie, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom și magazin online de piatră naturală, a pregătit și anul acesta oferte speciale pentru materialele în stoc. Vineri, 17 noiembrie, de Black Friday, PIATRAONLINE oferă discount de până la 80% la peste 1.000.000 kilograme de piatră aflată la promoție atât pe www.piatraonline.ro/blackfriday, dar şi în showroomul din Aleea Teişani nr. 137A, sector 1, Bucureşti.

”De 10 ani selectăm și importăm cea mai bună piatră naturală din toate colțurile lumii pentru a oferi cea mai variată gamă de produse: peste 1500 de modele amenajate în spații-concept dedicate în showroom, dar şi în Pavilionul Expozițional recent lansat. Astfel, clienții noștri au posibilitatea să aleagă materialele de care au nevoie și să se inspire pentru propriile proiecte direct din showroom. Sub conceptul, „Black Friday, scoatem piatra la lumină”,  avem oferte la cele mai populare tipuri de piatră astfel încât clienții noștri să aibă de unde alege”, menționează Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Anul trecut de Black Friday, PIATRAONLINE a realizat vânzări de aproximativ 320.000 Euro, de două ori mai mari față de 2015 când s-au vândut produse din piatră naturală în valoare de 150.000 Euro. Bazate pe succesul campaniilor Black Friday precedente, estimările companiei se păstrează optimiste și pentru 2017, mai ales în condițiile în care consumul de materiale de construcții și de amenajări a înregistrat anul acesta creșteri peste așteptări în România.

Datorită succesului de anul trecut, echipa PIATRAONLINE a suplimentat stocurile de produse pentru Black Friday astfel încât clienții să poată cumpăra pe loc cantitatea dorită. Dintre cele 1500 de modele și texturi disponibile în showroom şi in Pavilionul Expozițional, peste 100 de produse au prețuri incredibil de mici, timp de 24h, vineri 17 noiembrie.

„Mai mult decât atât, multe dintre produse sunt deja puse în practică, oferta noastră față de anul trecut fiind de două ori mai mare ca și număr de posibilități datorită lansării Pavilionului Expozițional. Astfel, cei care doresc să achiziționeze produsul își pot forma o idee despre cum va arăta rezultatul final în propria casă”, adaugă Mariana Brădescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Pregăteşte-ți lista de cumpărături şi transformă-ți casa visurilor in realitate. Produsele din piatră naturală se adaptează la tendințele de ultimă generație în ceea ce privește materialele de construcții pentru proiectele inovatoare de design interior sau exterior. 

Campania de Black Friday se desfăşoară după cum urmează: 17 noiembrie, începând cu ora 00:00 pe www.piatraonline.ro/blackfriday şi în intervalul 8:00 – 20:00 în showroom-ul din Aleea Teişani nr 137 A, sector 1, Bucureşti. Toate comenzile vor fi livrate începând cu data de 17 noiembrie, în termen de 7 zile lucrătoare.

Mai multe detalii despre campanie și regulament: www.piatraonline.ro/blackfriday si aici: https://www.youtube.com/watch?v=r7sYmVb1m78

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Mio Technology si MiVia™ sustin competitiile de alergare RUNFEST 2017 Mio Technology si MiVia™ sustin competitiile de alergare RUNFEST 2017
BNR sugruma creditul de consum si cel imobiliar. Bancherii nu sunt de acord. BNR sugruma creditul de consum si cel imobiliar. Bancherii nu sunt de acord.
Adezivul Baumit, bată-l vina: așa arată o investiție după câteva luni Adezivul Baumit, bată-l vina: așa arată o investiție după câteva luni
Indienii de la Asmita Gardens aduc pe pia?a un showroom imobiliar cu apartamente la scara reala Indienii de la Asmita Gardens aduc pe pia?a un showroom imobiliar cu apartamente la scara reala
Gigantul targurilor imobiliare din aceasta perioada la orizont Gigantul targurilor imobiliare din aceasta perioada la orizont
Randamentele din imobiliare au scazut brusc Randamentele din imobiliare au scazut brusc

Vezi mai multe articole