on

5 idei de design interior în trend prin care să aduci vara în casa ta

07 iunie, 2022

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Zilele lungi de vară, marea, culorile, răcoarea serii și mirosul ierbii poate fi adus acum, cu ușurință în interiorul casei tale, cu ajutorul designului de interior, în trend în 2022. 

 

Așa cum ne pregătim casa pentru sezonul rece, în care să ne simțim confortabil și plăcut, același lucru îl putem face și în sezonul cald, pentru a aduce senzația de răcoare, de relaxare și de stare de bine. 

 

De la paleta de culori puternice, inspirate din natură, la accente răcoritoare de ceramică, texturi naturale de lemn sau chiar ratan, toate aceste elemente vor vibra pe aceeași stare de acțiune, de frumusețe, răcoare și poftă de viață, pe care vara ne-o aduce. 

 

Iată 5 idei pe care să le aplici, în interiorul casei tale, pentru a te bucura de toate aceste lucruri, în confortul casei tale. 

 

Folosește-te de elemente naturale

 

Anul acesta, naturalul se poartă în aproape toate domeniile, iar designul interior nu face excepție. Elementele naturale nu se vor învechi niciodată, din contră, aduc acel stil vintage perfect pentru zilele de vară. 

 

Combinația de texturi  precum elemente naturale cu cele moderne, vor transforma spațiul casei tale, într-unul boem și plin de vitalitate. 

 

Alege imprimeuri florale sau naturale inclusiv pentru textilele tale și îmbracă-ți scaunele, canapeaua și fotoliile în textile albe sau în culori neutre. 

 

Dacă ai un colțar și nu îți dorești să îl schimbi, folosește-te de huse pentru colțar de pe casamoise.ro, fie că acesta este pe dreapta sau pe stânga. Inspiră-te din diversitatea de modele și crează-ți cea mai plăcută atmosferă în locuința ta, fără a schimba mobilierul. 

 

Combină ceramica și cimentul 

 

Vara, avem nevoie de acel sentiment de răcoare, pe care îl poți aduce foarte ușor cu ajutorul elementelor reci precum ceramica și cimentul. În acest an, pereții de ciment simplu, cu decorurile potrivite, au adus designuri uimitoare, în combinatii de texturi și culori impresionante. 

 

Fie că alegi să te folosești de aceste materiale pentru pereți sau doar pentru anumite obiecte de decor, precum ghivece, masă sau tablouri cu imprimeuri marocane, cu siguranță, aceste elemente vor aduce un un aspect cu totul deosebit, dar și senzația de răcoare, pe care o cauți în sezonul cald, în casă. 

 

Adu verdele în casa ta

 

Tendințele acestui an merg înspre a aduce cât mai mult exteriorul în interior, deci acesta nu este doar unul dintre acele elemente care te vor face să te simți, bine în casă, dar vor împrospăta și aerul din interior. 

 

În plus, poți schimba și designul ghivecelor cu modele de vară, cu mozaic, teracota sau culori vibrante, fără a schimba toate plantele din casă. 

 

Optează pentru plante verzi, care nu necesită o îngrijire foarte minuțioasă, dacă nu știi, cum se îngrijesc anumite plante, în mod specific. 

 

Folosește-te de tematica nautică

 

Vara, visăm la concedii, la plajele însorite, deci gri-ul, albastrul, bejul și albul sunt câteva dintre elementele de culoare care vor face din designul interior al casei tale, să te ducă direct într-unul dintre aceste spații exotice. 

 

Pentru a crea un cadru și mai luminos, asemănător plajelor, te poți folosi inclusiv de oglinzi, geamuri, nituri sau chiar frânghii. Aceste elemente le poți utiliza în elementele decorative dar și în texturile fețelor de pernă, canapea, fotolii, covoare dar și în tapetul pentru perete. 

 

Nu uita să aduci și elementele naturale, precum lemnul, mobilierul din nuiele dar și plante verzi de dimensiuni mari. 

 

Stil boho-chic pentru mai multă libertate

 

Stilul boho este un trend foarte iubit în materie de design interior, care aduce un sentiment de libertate dar și de natural. Aici, nu vorbim despre un aspect prea aranjat ci de unul lejer, care îți induce relaxarea și senzația de vacanță. 

 

Elementele marocane, cu accente boeme, dar și notele naturale formează de fapt, acest stil foarte relaxat. 

 

Joacă-te cu texturile, culorile și obiectele de decor, pentru că acestea sunt indispensabile în stilul boho chic. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum poti utiliza spatiul de sub scara Cum poti utiliza spatiul de sub scara
Baghetele ornamentale pentru interior - Cât de simplu le poti aplica Baghetele ornamentale pentru interior - Cât de simplu le poti aplica
5 obiecte de decor atipice intalnite in unele locuinte 5 obiecte de decor atipice intalnite in unele locuinte
Locuinta unui burlac - Partea a II-a Locuinta unui burlac - Partea a II-a
Fantanile arteziene si arta Feng Shui - Combinatia care aduce bunastarea in casa ta Fantanile arteziene si arta Feng Shui - Combinatia care aduce bunastarea in casa ta
Premiera europeana la Bucuresti: cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis de PIATRAONLINE Premiera europeana la Bucuresti: cel mai mare pavilion dedicat pietrei naturale, deschis de PIATRAONLINE

Vezi mai multe articole