on

5 idei trasnite de refolosire a cutiilor de pizza

10 octombrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu siguranta ca nu exista cititor Misiunea Casa care sa nu fi comandat, macar o data, pizza cu livrare la domiciliu.

Daca ar fi sa calculezi de cate ori ti-a fost livrata pizza la tine acasa ... iti va iesi un numar impresionant de pizze, dar si de cutii.

Nu, subiectul zilei de astazi nu-l constituie mancarea, ci cutiile de pizza. Cu totii le aruncam, dar unii le gasesc tot felul de intrebuintari. Iata 5 dintre ele:

1 Tablouri. Nu mai este nevoie sa apelezi la panza si rame, iti poti exersa talentul la pictura chiar pe cutiile de pizza.

2 Suport pentru laptop. Trebuie doar sa stii cum sa indoi si pliezi cutia de pizza, si vei obtine un suport pentru laptop de toata frumusetea. Este adevarat, nu are cooler, nu va putea sa-ti raceasca laptop-ul, asa cum face un suport profesionist.

                                   

3 Ai strans cumva minimum 8 cutii de pizza si ai prin casa un prichindel? Le poti folosi pentru a improviza piticului tau un sotron. Trebuie doar sa decupezi cutiile, sa desenezi frumos numere pe fiecare cutie si .... cam asta e.

                                   

4 Teren de fotbal. Sau, mai degraba, fotbal suflat. Folosesti intreaga cutie, linia de desfacere va reprezenta mijlocul terenului, trasezi careul, lipesti doua porti si folosesti o bila usoara, pe care o conduci sufland printr-un pai.

                                   

5 Sertare. Decupezi cateva cutii de pizza, le lipesti si formezi din ele o cutie in forma de cub, iar alte cutii intregi de pizza le introduci in cub, sub forma de sertare. Ai putea sa le folosesti pentru a depozita tot felul de lucruri, de exemplu nasturi, papiote, obiecte de birotica si papetarie.

                                   

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Propriul furnizor de plante aromatice Propriul furnizor de plante aromatice
Sportul la tine acasa Sportul la tine acasa
Decorarea casei de Halloween Decorarea casei de Halloween
ZARAFIR | Brodam cu drag haine pentru suflet ZARAFIR | Brodam cu drag haine pentru suflet
Intretinerea corecta a plantelor de apartament pe perioada iernii Intretinerea corecta a plantelor de apartament pe perioada iernii
Cum pastrezi vinul la tine acasa Cum pastrezi vinul la tine acasa

Vezi mai multe articole