Ceasca de cafea cu zat

Zatul de cafea - aliatul tau in casa

18 martie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

O consumi in fiecare dimineata si te energizeaza ca nimic altceva, iar fara ea simti ca nu iti poti incepe ziua cum trebuie. Ne referim la cafea, bineinteles. In afara de efectele minunate pe care le are asupra oboselii, aceasta are si alte calitati, la fel de productive.

Multi dintre noi nu dam mare importanta zatului de cafea, lasandu-l in ibric sau in filtrul cafetierei pana in momentul in care il aruncam la cosul de gunoi. Procedand astfel, irosim aliat important in sarcinile pe care trebuie sa le indeplinim in locuinta noastra. Zatul de cafea poate fi folosit in numeroase situatii si aduce o serie de beneficii neasteptate.

1. In primul rand, zatul de cafea are capacitatea de a-ti reimprospata frigiderul si de a alunga mirosurile neplacute. Asemenea bicarbonatului, acesta absoarbe aceste mirosuri. Aseaza o farfurie cu zat pe unul din rafturile frigiderului si asteapta pana cand scapi de inconfortul olfactiv.

2. Daca gradinaritul este un hobby de care nu te poti dezlipi, afla ca zatul de cafea este foarte benefic atunci cand plantezi plante radacinoase (ridichi sau morcovi). Amestecand semintele acestora cu zatul de cafea, le oferi substanta fertilizanta de care au nevoie pentru a creste mai repede.

3. Tigaile se pot pata foarte usor cu substante arse, greu de scos la spalare. In cazul in care tigaia ta are o suprafata sensibila ce se zgarie la contactul cu obiecte din metal, zatul de cafea poate juca rol de abraziv si te poate scapa de aceasta problema.

In fiecare moment esti inconjurat de numeroase solutii sau modalitati de a-ti imbunatati viata. Important este sa fii constient de acestea!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Sa incondeiem ... Sa incondeiem ...
Cum poti construi o casuta in copac Cum poti construi o casuta in copac
Cum pastrezi vinul la tine acasa Cum pastrezi vinul la tine acasa
 5 idei trasnite de refolosire a cutiilor de pizza 5 idei trasnite de refolosire a cutiilor de pizza
Intretinerea corecta a plantelor de apartament pe perioada iernii Intretinerea corecta a plantelor de apartament pe perioada iernii
Amenajeaza-ti micul atelier de pictura Amenajeaza-ti micul atelier de pictura

Vezi mai multe articole