900 de lei, bani pentru plata chiriei

09 mai, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Libertatea a luat initiativa de a invita saptamanal cate un edil de sector pentru a intra in direct cu oamenii si pentru a afla cu ce probleme se confrunta locuitorii din zona lor. Al doilea primar care a raspuns invitatiei a fost Neculai Ontanu, edilul-sef din sectorul 2, care a stat de vorba o ora cu cititorii. Va prezentam cele mai interesante intrebari si raspunsuri.
 
Am locuit pe strada Vasile Lascar, a venit proprietarul si ne-a dat afara, iar acum stam cu chirie.
Angela Stanescu
Raspuns: Intentionam sa cumparam de pe piata libera apartamente pentru a le atribui celor evacuati. Pana atunci insa, am hotarat sa acordam tuturor celor evacuati un ajutor pentru plata chiriei in valoare de 900 de lei pe luna, timp de un an de zile, pe baza unei solicitari.
 
Am avut doua terenuri care mi-au fost instrainate pentru constructia de blocuri. Cum pot fi despagubita?
Maria Dobre
Raspuns: Toate dosarele pentru restituiri de terenuri se depun la Primaria Capitalei. Maine vom trimite o solicitare acolo pentru a afla in ce stadiu se afla dosarul dv.
 
Locuiesc pe strada Maior Bacila si in spatele blocului este un teren plin de caini. Ce putem face?
Carmen Raboj
Raspuns: Acela este un teren privat. In legatura cu cainii, exista Asociatia pentru Supravegherea si Protectia Animalelor.
 
Am 29 de ani si am depus anul trecut un dosar pentru locuinta prin ANL, dar nu am primit raspuns.
Diana Lupu
Raspuns: Avem in zona Colentina blocuri cu destinatie de inchiriere pentru tineri sub 35 de ani. Sunt 286 de apartamente. Inca nu sunt gata, dar exista tabel de prioritati. O sa fiti sunata sa vi se spuna pe ce loc sunteti in acest tabel.
 
Ati slabit fraiele la Piata Obor si e nenorocire acolo, sunt hoti multi, iar comerciantii isi fac de cap.
Georgeta Stoica
Raspuns: Peste putin timp vom incepe modernizarea Pietei Obor si odata cu acest lucru vom rezolva si aceasta problema.
 
Reprezint Asociatia de Proprietari din blocul 112 C din Soseaua Iancului si avem un pasaj pietonal unde sunt siruri de masini zilnic. Am vrea sa se monteze niste sicane sau avertizoare. De asemenea, vreau sa stiu cand reparati aleile din spate.
Ecaterina Dima
Raspuns: Pentru prima problema o sa verificam si o sa va contactam. In ceea ce priveste aleile, anul acesta vrem sa incheiem cu tot ce inseamna reparatii de alei.
 
200 de locuinte sociale or fi gata in luna august
 
 
Am inteles ca o sa construiti locuinte sociale pe Maior Bacila. In ce an se dau in folosinta?
Cristina Grigore
Raspuns: Cele 200 de unitati locative se dau in folosinta in acest an, in luna august.
 
Locuiesc pe strada Arhitect G. Ionescu. In fata blocului nostru sunt case si patru buticuri pe 50 de metri. Noi nu avem locuri de parcare si ne certam cu cei care aduc marfa la buticuri pentru ca ocupa toata strada. Nu se poate face o parcare?
Ioana Popa
Raspuns: O sa verificam aceasta situatie si o sa incercam sa cream niste locuri de parcare.
 
Sursa: Libertatea

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Se scumpeste mobila Se scumpeste mobila
PowerUp! by InnoEnergy, cea mai mare competitie a start-upurilor Cleantech, da startul unei noi serii de inscrieri in Romania PowerUp! by InnoEnergy, cea mai mare competitie a start-upurilor Cleantech, da startul unei noi serii de inscrieri in Romania
proprietate proprietate
Targul de Florii: 30 martie - 1 aprilie 2018, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman Targul de Florii: 30 martie - 1 aprilie 2018, intre orele 10:00 si 18:00, la Muzeul National al Taranului Roman
72 de apartamente din cartierul Henri Coanda, puse in vanzare 72 de apartamente din cartierul Henri Coanda, puse in vanzare
Creditele ipotecare vor avansa mai rapid decat imprumuturile de consum Creditele ipotecare vor avansa mai rapid decat imprumuturile de consum

Vezi mai multe articole