on

Accesorii pentru mobilier | FOLMAG

23 septembrie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Accesoriile pentru mobilier sunt parti importante care pot prelungi durata de viata a mobilierului, pot imbunatati design-ul acestuia si ii pot oferi beneficiarului o utilizare eficienta, relaxanta, protejand in acelasi timp si celelalte suprafete din locuinta. 

Daca esti curios sa afli cu ce se mai lauda companiile din strainatate, te invitam sa citesti mai departe si sa descoperi o partea din povestea FOLMAG, un producator de accesorii de mobilier din Polonia. Informatii urmatoare au fost trimise pe adresa redactiei noastre, dar ne face mare placere sa le impartim si cu tine.

Cu o experienta de peste 20 de ani, FOLMAG – producator de accesorii pentru mobilier, colaboreaza in mod constant cu principalii producatori si marii distribuitori de mobila din Polonia, dar si din Europa. In acest mod au reusit sa construiasca o companie care nu numai ca realizeaza produse de inalta calitate, ci intelege si nevoile pietei. In prezent, compania ofera o selectie larga de accesorii de mobilier, dar si servicii precum: taiere margini din PVC, furnir, hartie etc. – la diferite dimensiuni cuprinse in intervalul 15 - 600 mm, si aplicare adezivului cu topire la cald pe diferite suprafete ce au o latime de cel putin 150 mm.

Accesorii pentru mobilier FOLMAG

  1. Capace autoadezive pentru mascarea suruburilor

Capacele autoadezive pentru mascarea suruburilor sunt disponibile in diferite culori si marimi, sunt subtiri, iar cleiul acrilic puternic va pastra proprietatile autoadezive ale capacului pe toata perioada de utilizare. Ele pot fi confectionate din melamina sau din lemn natural.

  

 

  1. Benzi cant

Benzile de cant pentru finisarea marginilor mobilierului realizat din PAL sunt fabricate din melamina, in diverse latimi si lungimi, cu sau fara adeziv.

 

  1. Laminate

Laminatele se folosesc in productia de mobila si usi. Ele se aplica pe suprafete plane din PAL, MDF etc. FOLMAG pune la dispozitia clientilor si a partenerilor laminate cu sau fara adeziv, cu grosimi cuprinse in intervalul 0,2 mm – 2,5 mm.

 

  1. Protectii autoadezive din pasla pentru pardoseala

Protectiile autoadezive sunt folosite pentru a proteja pardoseala de zgarieturi. FOLMAG produce protectii pentru pardoseala din pasla puternic comprimata, puternic adezive, disponibile in mai multe dimensiuni si forme (cerc, patrat, dreptunghi).

 

  1. Protectii din silicon pentru dulapuri

Protectiile din silicon asigura o inchidere etansa si silentioasa a usilor de mobilier.

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Ce trebuie sa stiti cand cumparati mobilierul pentru casa Ce trebuie sa stiti cand cumparati mobilierul pentru casa
Reinventarea paletilor de lemn Reinventarea paletilor de lemn
De ce fronturi din MDF pentru mobilier? De ce fronturi din MDF pentru mobilier?
Antichitatile oare chiar au viata fara de moarte? (II) Antichitatile oare chiar au viata fara de moarte? (II)
Sfaturi pentru mobilarea unui apartament nou, cand nu aveti bani Sfaturi pentru mobilarea unui apartament nou, cand nu aveti bani
Ce beneficii au fotoliile de masaj pentru angajatii care lucreaza de acasa Ce beneficii au fotoliile de masaj pentru angajatii care lucreaza de acasa

Vezi mai multe articole