Fix Extreme

Adezivii Moment ofera garantia performantei!

20 septembrie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Atunci cand vrei sa decorezi sau sa repari lucruri in propria casa, cu siguranta iti doresti sa obtii cele mai bune rezultate.

 

Pentru asta ai nevoie de materiale eficiente care sa iti garanteze ca rezultatul muncii tale este acela pe care ti-l doresti. Adezivii Fix Extreme de la Henkel reprezinta tocmai garantia performantei obtinute in timp si imbunatatite permanent in laboratoare de ultima generatie.

           
Moment Fix Extreme Power este un adeziv de montaj pentru interior perfect pentru lucrarile dificile, care necesita lipire puternica, din interiorul unei case.
 
Este folosit in special pentru materiale grele, absorbante cum ar fi caramizi, placi de ceramica grele, placi de beton, placi din piatra etc. la aplicatii precum fixarea rafturilor, si cuierelor, a plintelor, scarilor de lemn si a decoratiunilor de polistiren.
 
Moment Fix Extreme Total este un adeziv de montaj si etansant alb reprezentand cea mai puternica si flexibila solutie pentru toate lucrarile destinate lipirii, etansarii si chiar umplerii tuturor tipurilor de materiale, in si in jurul casei, este potrivit in toate condiiile.
 
Este folosit in special pentru: fixarea rafturilor de sticla in baie, oglinzilor pe faianta, lampilor in interior si exterior, cutiei postale si in exterior a tevilor pluviale.
 
 
*Dovedit din metoda de testare interna Henkel 35g/cm2
 

**Adezivul adera instantaneu dupa ce partile sunt presate timp de o secunda. Uscarea finala a adezivului se produce dupa 24 h de la uscarea la temperatura camerei

Bucura-te de Moment!

Uita, asadar, de gaurile in pereti si de zgomotele infernale ale bormasinii. Fara mizerie, eficient si rapid, adezivii de montaj Moment sunt solutia practica si durabila pentru aproape orice ai vrea sa lipesti, sa decorezi, sau sa repari in casa.

In curand vei avea un motiv in plus sa te bucuri de calitatile gamei de adezivi de montaj Moment Fix Extreme. Te asteptam in magazine cu premii surpriza si te provocam sa ne arati ca esti la fel de puternic ca produsele Moment Fix Extreme. 

Mai multe informatii despre gama de adezivi Moment poti gasi aici sau pe pagina oficiala de Facebook.

 

Si nu uita...

                                                     

 

 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator BCA-ul, un material de constructii care tine cu mediul inconjurator
Placi ceramice de dimensiuni mari - o alta definitie a spatiului Placi ceramice de dimensiuni mari - o alta definitie a spatiului
"Ce material este mai bun pentru zidarie: caramida sau BCA?" "Ce material este mai bun pentru zidarie: caramida sau BCA?"
De ce WPC-ul ieftin este de fapt mai scump? De ce WPC-ul ieftin este de fapt mai scump?
Tencuielile decorative de la Ceresit -  rezistente la intemperii si cu aspect desavarsit Tencuielile decorative de la Ceresit - rezistente la intemperii si cu aspect desavarsit
Lemnul in constructii Lemnul in constructii

Vezi mai multe articole