Agentul termic viziteaza caloriferele din Bucuresti

17 octombrie, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Radet a inceput de ieri-seara probele tehnologice pentru incalzirea apartamentelor. Energia termica va fi distribuita in regim permanent numai dupa inregistrarea, pe o perioada de trei zile consecutiv, a unor temperaturi exterioare sub 10 grade Celsius, se precizeaza intr-un comunicat de presa al Primariei Capitalei.
 
Pe de alta parte, intr-o instiintare oficiala a regiei de termoficare, in functie de evolutia ulterioara a temperaturilor exterioare, Radet va lua masurile tehnice necesare pentru furnizarea energiei termice in regim permanent.
 
Radet precizeaza ca pentru blocurile dotate cu repartitoare de costuri, fiecare proprietar de apartament are posibilitatea sa-si gestioneze propriul consum. Asociatiile de proprietari care nu doresc furnizarea caldurii, din blocurile fara repartitoare, pot sista caldura de la vana de la contorul de bransament sau pot anunta dispeceratele Radet de intentia lor.
 
Sursa: Cotidianul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Casele din lemn sunt mai ieftine, dar nu au cautare Casele din lemn sunt mai ieftine, dar nu au cautare
Depanero deschide un call center la Galati Depanero deschide un call center la Galati
Compania care se dezvolta in forta si in timpul pandemiei de Coronavirus Compania care se dezvolta in forta si in timpul pandemiei de Coronavirus
ROCKWOOL anunta obiective ambitioase in materie de decarbonizare globala ROCKWOOL anunta obiective ambitioase in materie de decarbonizare globala
Asigurarea locuintelor, din nou obligatorie Asigurarea locuintelor, din nou obligatorie
Productia de energie electrica in Romania - cat de multa energie verde se produce in prezent? Productia de energie electrica in Romania - cat de multa energie verde se produce in prezent?

Vezi mai multe articole