on

Ajunul Craciunului va fi zi libera pentru toti angajatii JYSK Romania

19 decembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Toti angajatii JYSK Romania vor avea liber in ziua de 24 decembrie, cu ocazia Ajunului Craciunului, pentru a se putea pregati pentru Craciun si pentru a petrece mai mult timp cu familia.

Compania scandinava doreste sa ii rasplateasca astfel pe cei peste 800 de angajati din Romania pentru efortul depus de-a lungul anului cu o zi libera pe 24 decembrie, cand toate cele 81 de magazine din tara vor fi inchise. 

Intr-o zi in care toate centrele comerciale sunt deschise si retailerii mari isi doresc sa beneficieze de febra cumparaturilor de ultim moment, noi am decis ca angajatii nostri conteaza mai mult decat cifrele. Este important ca angajatii nostri sa aiba un echilibru intre viata profesionala si cea personala si credem ca Ajunul Craciunului este un moment pe care cu totii isi doresc sa il petreaca alaturi de cei dragi, nu la serviciu. In special in Retail, perioada de inaintea Craciunului este una foarte ocupata si solicitanta. Credem ca toti colegii nostri merita, dupa aceasta perioada aglomerata, o zi in plus in care sa se relaxeze, sa stea cu cei dragi, sa faca pregatirile pentru Craciun, sa cumpere cadouri, pentru a se bucura cum se cuvine de Sarbatorile de iarna”, a spus Alex Bratu, Country Manager JYSK Romania si Bulgaria.

Toate magazinele JYSK din Romania vor fi inchise pe 24 decembrie, pentru ca angajatii sa petreaca Ajunul Craciunului asa cum isi doresc.

Programul magazinelor JYSK in perioada Craciunului va fi urmatorul:

Luni, 23 decembrie – Program normal de functionare

Marti, 24 decembrie – Inchis

Miercuri, 25 decembrie – Inchis

Joi, 26 decembrie – Magazinele se deschid la ora 12.00

Clientii care doresc sa viziteze magazinele JYSK si sa cumpere produse pentru casa sau cadouri o pot face pana luni, 23 decembrie, inclusiv. Activitatea magazinelor JYSK va reincepe joi, pe 26 decembrie, de la ora 12.00. Programul fiecarui magazin poate fi vazut aici: https://jysk.ro/magazinele-jysk.

Aceasta este doar una dintre actiunile pe care JYSK le-a initiat pentru a avea angajati multumiti la locul de munca si pentru a creste gradul de satisfactie in randul angajatilor. Anul acesta, JYSK Romania a primit trofeul Best Employer in cadrul galei AON Best Employers, premiu acordat in urma unui chestionar intern la care au raspuns aproape 550 de angajati.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Hornbach aniverseaza 10 ani in Romania - Investitii de aproximativ 145 milioane de euro si planuri pentru proiecte noi Hornbach aniverseaza 10 ani in Romania - Investitii de aproximativ 145 milioane de euro si planuri pentru proiecte noi
Philips HUE – siguranta si confort chiar si atunci cand esti in vacanta. Noul sistem de control al iluminatului de la distanta Philips HUE – siguranta si confort chiar si atunci cand esti in vacanta. Noul sistem de control al iluminatului de la distanta
Materiale de constructii Materiale de constructii
Planul anti-evaziune al Guvernului: Verificarea marilor averi si a tranzactiilor imobiliare 2006-2008 Planul anti-evaziune al Guvernului: Verificarea marilor averi si a tranzactiilor imobiliare 2006-2008
Intretinerea casei, 21% din venituri - 07 Aprilie 2009 Intretinerea casei, 21% din venituri - 07 Aprilie 2009
Începe INDAGRA 2021 – cel mai așteptat eveniment al toamnei! Începe INDAGRA 2021 – cel mai așteptat eveniment al toamnei!

Vezi mai multe articole