on

Amenajarea biroului de acasa - Idei practice

31 iulie, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Doar ieri, pe teritoriul tarii noastre, au fost confirmate 1.356 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, conform https://www.worldometers.info/. Si cu toate ca ne-am obisnuit sa pastram distanta unii de ceilalti, cu toate ca ne place sa petrecem timp cu familia si cu toate ca ne este mai usor sa lucram de acasa, locuinta  noastra mai are nevoie de cateva obiecte de mobilier ca biroul de acasa sa fie unul cu adevarat confortabil.

In ultima vreme suntem cu un picior acasa si cu celalalt la birou, dar cum putem combina cerintele de la munca cu nevoile de acasa? Chiar daca nu toata lumea are norocul de a avea un spatiu pe care sa il dedice biroului, exista solutii care reusesc sa uneasca cele doua lumi intr-o singura zona. Care sunt acestea? Te invitam sa descoperi mai jos solutiile propuse DVO si transmise catre noi de agentia de publicitate ERGO.

DVO vine cu o serie de obiecte de mobilier, dar si sisteme care sa satisfaca toate nevoile, transformand orice birou obisnuit intr-unul inteligent, indiferent de camera in care acesta este pozitionat. Catalogul Home Smart Office by DVO ce contine compozitii si ilustratii realizate de designerul Antonio Morello, prezinta atat solutii clasice de amenajare a spatiului de lucru, cat si solutii outside the box.

La baza acestui proiect se afla un concept inteligent a spatiului de lucru, un concept ce poate fi adaptat oricarui tip de mediu. Iar datorita gamei variate de produse incluse deja in catalog, DVO a reusit proiectarea unor solutii de mobilier versatile pentru biroul de acasa: birouri de toate tipurile si dimensiunile, scaune si canapele, mobilier multimedia, biblioteci si unitati de depozitare, divizoare acustice si console multifunctionale complet echipate. Toate acestea au scopul de a asigura confort maxim si confidentialitate, flexibilitate si functionalitate pentru mediul de lucru, fie ca este vorba de birourile unei companii, un spatiu de coworking sau chiar de biroul de acasa.

Iata si propunerile de care iti vorbeam mai devreme:

1. Un orizont de lumina in biroul de acasa

  

2. Biroul ajustabil din sufragerie

 

3. Statia de lucru 5.0 - o calatorie in viitor

4. Biroul din dormitor

5. Birou in cutie, birou all-in-one

6. Birou pentru spatii mici

7. Biroul din bucatarie

8. Living multifunctional

9.

 

 

Sursa imagini: ERGO

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Cum reconditionezi mobila veche Cum reconditionezi mobila veche
De ce sa alegi mobila din MDF la comanda? De ce sa alegi mobila din MDF la comanda?
Intretinerea mobilierului vechi Intretinerea mobilierului vechi
Masute de cafea neobisnuite - Partea a II-a Masute de cafea neobisnuite - Partea a II-a
Idei de piese de mobilier din vechituri refolosite Idei de piese de mobilier din vechituri refolosite
Mobilierul ecologic Mobilierul ecologic

Vezi mai multe articole