Apartamente cu vedere la munte

12 decembrie, 2007

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Peste 1.800 de locuinte se vor construi pe Valea Prahovei in urmatorii patru-cinci ani, in sapte mari proiecte rezidentiale. Doritorii pot alege intre Brasov, Sinaia, Poiana Brasov sau Bran.
 
Valea Prahovei este, dupa Bucuresti, locul preferat pentru dezvoltatorii de proiecte imobiliare, asa cum rezulta din numarul mare de cartiere de locuinte ce se dezvolta in zona. Mai mult, langa Poiana Brasov se construieste o noua statiune, Silver Mountain, care are ambitia sa rivalizeze cu destinatii celebre precum Courchevel, Chamonix si Aspen.
 
Silver Mountain. Sunt in constructie 600 de apartamente, 15 vile si un hotel de cinci stele in Poiana Mica de langa Poiana Brasov, la numai 2 km de partiile de schi. Silver Mountain are ambitia sa devina prima statiune montana de lux a Romaniei, asa ca, daca veti cumpara aici o locuinta, veti beneficia de un teren de golf profesionist ce va fi amenajat pe 440.000 mp, de un club de tenis coordonat de Ilie Nastase, de un heliport, cu posibilitatea inchirierii unui elicopter aflat 24 de ore din 24 la dispozitie. Tot aici va fi adresa unui hotel Radisson SAS, ce va avea o capacitate totala de 184 de camere si care, pe langa spatii de cazare, va cuprinde si toate facilitatile necesare: baruri, restaurante, spatii de relaxare, sali de conferinta, patinoar, spa, piscina si sala de fitness. Constructia intregului proiect va dura cinci-sase ani, insa prima faza, care va cuprinde 100 de apartamente, va fi finalizata in iarna lui 2008.
 
 
Belleview. In Sinaia, la numai un minut de DN 1, se ridica patru blocuri cu opt nivele plus mansarda. In total, aici se construiesc 344 de apartamente, din care 36 de garsoniere, 140 de apartamente cu doua camere, 32 de locuinte cu trei camere, 16 duplexuri cu doua camere si 20 de duplexuri cu trei camere. Pretul unei garsoniere este de 67.830 de euro cu TVA, iar un apartament cu trei camere ajunge la 115.450 de euro. Belleview ofera piscina acoperita, sala de fitness si locuri de joaca pentru copii.
 
Floare de Colt la Bran. Complexul va fi construit chiar in apropierea castelului pe o suprafata de teren de 16.700 de metri patrati. Se vor construi 12 imobile de tip vila care vor insuma 192 de locuinte, de la garsoniere pana la duplexuri cu trei si patru camere. Constructiile au inceput, si ansamblul va fi finalizat la jumatatea anului 2009. Cea mai ieftina locuinta ce se va construi este de 80.373 de euro – cu TVA inclus, in timp ce un apartament cu patru camere la etajul trei, cu mansarda, se vinde cu 212.671 de euro, TVA inclus.
 
Lempes Residenz, la Brasov. Ansamblul va fi construit in apropierea rezervatiei naturale Dealul Lempes din comuna Sanpetru. Aici vor fi ridicate 70 de case ce vor avea o suprafata cuprinsa intre 90 si 250 de metri patrati. Locuintele vor beneficia si de cate o curte individuala in suprafata cuprinsa intre 500 si 900 de metri patrati. Costul locuintelor va fi intre 120.000 de euro si 200.000 de euro cu TVA, iar cei interesati de achizitia unei locuinte in cadrul ansamblului vor avea nevoie de un avans de minimum 20%.
 
Green Vallery, Brasov. Aduce pe piata brasoveana 66 de case ce se vor construi intr-o poiana, la poalele unei paduri de brazi, in vecinatatea bazei sportive de langa Lacul Noua. Preturile acestor locuinte, care au suprafata construita intre 152 mp si 244 mp si cu terenul aferent de 800 mp – 1.200 mp, este cuprins intre 144.000 de euro si 209.000 de euro, fara TVA.
 
Stupini Brasov. La sase kilometri de centrul orasului in directia spre Targu-Mures se construiesc 51 de case de trei tipuri diferite in functie de suprafata desfasurata, care este de 130 mp, 180 mp si 230 mp. Pretul de constructie pleaca de la 900 de euro/mp plus TVA, la care se adauga pretul terenului de 45 de euro/mp.
 
Sursa: Jurnalul national

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Shopping City Piatra-Neamt isi va deschide portile pe 1 decembrie Shopping City Piatra-Neamt isi va deschide portile pe 1 decembrie
Construim din ce mai putine case. Autorizatiile eliberate, in scadere Construim din ce mai putine case. Autorizatiile eliberate, in scadere
BenQ lanseaza CinePrime W2700, un nou proiector 4K special creat pentru pasionatii de cinematografie BenQ lanseaza CinePrime W2700, un nou proiector 4K special creat pentru pasionatii de cinematografie
Apartamente noi in Militari Apartamente noi in Militari
Negrul e din nou la moda. Chiar si in baie.Transforma-ti baia intr-un spatiu indraznet cu noua colectie de baterii negre Roca Negrul e din nou la moda. Chiar si in baie.Transforma-ti baia intr-un spatiu indraznet cu noua colectie de baterii negre Roca
Cele mai proaste investitii imobiliare Cele mai proaste investitii imobiliare

Vezi mai multe articole