2008 a inceput cu mai putine autorizatii de construire

27 februarie, 2008

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale eliberate in luna ianuarie a acestui an au scazut cu 9,1% comparativ cu luna ianuarie a anului 2007, se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica. In prima luna a acestui an au fost eliberate un numar de 2.411 de autorizatii pentru cladiri rezidentiale, in timp ce pentru aceeasi perioada a anului trecut au fost eliberate un numar de 2.652 de autorizatii de constructie. „E normal ca in aceasta perioada numarul autorizatiilor sa fie in scadere, deoarece iarna nu se prea obisnuieste sa se construiasca. In autorizatia pentru constructie este specificata si perioada in care trebuie sa aiba loc lucrarile. Daca se depaseste acest termen, beneficiarul trebuie sa mearga si sa obtina o alta autorozatie,” spune Adriana Iftimie, directorul general al Patronatului Societatilor din Constructii. Din totalul de autorizatii acordate in luna ianuarie a acesui an, 1.609 sunt pentru mediul rural si 802 pentru mediul urban.
 
Sursa: Gandul

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Intarzieri si lucrari de mantuiala la ansamblurile rezidentiale - 12 ianuarie 2010 Intarzieri si lucrari de mantuiala la ansamblurile rezidentiale - 12 ianuarie 2010
Afacerile imobiliare, tot mai riscante Afacerile imobiliare, tot mai riscante
PiatraOnline devine partener în cadrul Asociației Clubului Roman de Mobila (ACRM) PiatraOnline devine partener în cadrul Asociației Clubului Roman de Mobila (ACRM)
KUMA - PARTENER de incredere pentru piata proiectelor din Romania KUMA - PARTENER de incredere pentru piata proiectelor din Romania
inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania” inSIGN by Noblesse Group International a fost desemnat „Best Interior Design Studio in Romania”
Cumparatorul va dicta pretul apartamentelor Cumparatorul va dicta pretul apartamentelor

Vezi mai multe articole