Asigura-ti o nutritie sanatoasa cu electrocasnicele potrivite de la Electrolux

17 august, 2017

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Daca ne-am intreba care sunt cele mai importante lucruri pentru noi, cu siguranta alimentatia s-ar regasi in optiunile noastre. Desi ne concentram din ce in ce mai mult eforturile pe achizitionarea unor alimente cat mai sanatoase, modul in care le preparam si electrocasnicele pe care le folosim in procesul de gatire contribuie, de asemenea, la pastrarea stilului alimentar echilibrat pe care ni-l dorim.

Calitatea alimentelor si valorile lor nutritionale pot fi mentinute si dupa prepararea termica, de aceea Electrolux vine in intampinarea consumatorilor cu electrocasnice potrivite pentru a reusi sa aiba mese echilibrate si bogate in nutrienti. Furnizor ales de 50% dintre chefii europeni cu stele Michelin, Electrolux aduce performantele din bucatariile profesioniste in cele casnice, nu doar pentru a facilita o gatire mai rapida, ci si pentru a asigura tehnologia necesara pentru ca alimentele sa fie gatite corect si sa ofere o alimentatie sanatoasa.

“Electrolux isi dedica expertiza in aspecte ce tin de eficientizarea timpului petrecut in bucatarie si cresterea performantelor culinare, fiind recunoscut la nivel international pentru rezultatele obtinute. Atentia noastra pentru consumatori merge insa mai departe de atat si isi propune sa asigure o crestere a calitatii culinare si sa ofere mai mult decat o experienta de gatit, ci si oportunitatea de a manca sanatos. Posibilitatile culinare care se pot pregati folosind electrocasnicele Electrolux sunt nenumarate si ne dorim ca prin gama noastra de produse, clientii nostri sa aiba posibilitatea de a gati sanatos, din toate punctele de vedere.” a declarat Carmen Georgescu, Communication & Marketing Manager Electrolux Romania.

Gatitul cu abur- Solutia prin care alimentele isi pastreaza toate vitaminele si nutrientii

Cuptorul cu abur este mult cautata inventie, prin care gatitul fara grasimi prinde mai mult gust ca niciodata si pastreaza toate calitatile nutritive. Preparatele care se pot gati cu ajutorul unui cuptor cu abur sunt extrem de variate. Desi uleiul sau grasimile nu sunt necesare pentru a gati cu abur, mancarea ramane gustoasa, fie ca vorbim despre preparate din carne, legume sau chiar despre produse de patiserie. Aburul este elementul care va infuza preparatele cu gusturi variate si va asigura alimentatia sanatoasa de care avem nevoie.

Sous Vide - Un trend culinar sanatos, la tine acasa

Cu functia Sous Vide a cuptorului cu abur, aromele si substantele nutritive ale ingredientelor sunt pastrate datorita gatirii lente, in pungile vidate, si a temperaturii scazute mentinuta constant pe intreaga durata a procesului de gatire. Mai mult decat atat, metoda Sous Vide este cel mai sanatos mod de a elimina grasimile suplimentare din mancare. Nu este necesar adaos de ulei, unt sau alte tipuri de grasime pentru a prepara termic alimentele. Aceasta elimina grasimile deja existente in alimente, iar datorita mediului vidat, aromele naturale sunt intensificate.

Cat de importanta este pastrarea unei temperaturi constante pe tot parcursul procesului de gatire?

Plitele cu inductie  sunt un rezultat desavarsit al performantei si eficientei culinare. Insa, toate functiile care faciliteaza o gatire rapida a alimentelor sunt completate de tehnologia prin care pe tot parcursul gatirii, temperatura este mentinuta constant, la acelasi nivel. Astfel, la plita pe inductie, mancarea se gateste uniform, iar acest lucru face ca ingredientele sa fie preparate corect, exact atat cat trebuie pentru a-si pastra substantele nutritive.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Frigul scumpeste factura Frigul scumpeste factura
Hotarat sa castige, in plina recesiune - 20 Februarie 2009 Hotarat sa castige, in plina recesiune - 20 Februarie 2009
La munte se lucreaza la peste 1.000 de case La munte se lucreaza la peste 1.000 de case
Oamenii de afaceri mizeaza in continuare pe imobiliare - 08 Ianuarie 2009 Oamenii de afaceri mizeaza in continuare pe imobiliare - 08 Ianuarie 2009
Rechinii imobiliari asteapta chilipirurile - 09 Ianuarie 2009 Rechinii imobiliari asteapta chilipirurile - 09 Ianuarie 2009
Sapte din zece agentii se vor inchide - 04 August 2009 Sapte din zece agentii se vor inchide - 04 August 2009

Vezi mai multe articole