Casa de 300 mp la marginea Bucurestiului

30 august, 2006

comenteaza trimite unui prieten printeaza

PROIECT DE CASA
Locuinta unifamiliala conceputa pentru un teren cu forma poligonala si suprafata de 1.000,28 mp, amplasat intr-o zona periferica a Capitalei. Constructia prezentata a fost gandita pentru o familie tanara cu doi copii si se desfasoara pe trei niveluri: subsol, parter si etaj. La parter sunt organizate zona de zi – bucatarie, grup sanitar, living, dining, vestibul si un spatiu tehnic – si un dormitor. Etajul este compus din dormitor matrimonial si alte doua dormitoare, cu dressing-uri si bai proprii. Suprafata construita desfasurata a cladirii este de 331,95 mp. La subsol e prevazut un spatiu de depozitare.
 
DETALII TEHNICE
Structura de rezistenta este pe fundatii continue de beton, cu stalpi, centuri si plansee din beton armat si zidarie de caramida de 37,5 cm. Acoperirea se face cu sarpanta din lemn ecarisat cu invelitoare din tabla. Pardoselile propuse sunt pardoseli calde – parchet –, pentru dormitoare si living, si pardoseli reci – din gresie ceramica –, pentru restul incaperilor si al teraselor. Peretii vor fi tencuiti cu tencuieli driscuite fin, gletuiti cu glet de ipsos si finisati cu zugraveli lavabile, in culori de apa. Tavanele vor fi finisate asemanator cu peretii. Tamplaria interioara va fi executata din cherestea de rasinoase, finisate transparent, cu lac alchidic. Tamplaria exterioara va fi din lemn stratificat cu geam termopan. Finisajele exterioare folosite la acest obiectiv urmaresc realizarea unui aspect care sa fie in concordanta cu cadrul natural si cu constructiile ce se vor realiza in zona. Peretii vor fi finisati la exterior cu tencuieli subtiri de tip "Baumit". Se vor folosi ziduri si placaje din piatra naturala pentru placarea soclului, a stalpilor.
 
66.500 euro
pret la rosu recomandat de arhitect
 
SFAT
Printr-o colaborare stransa cu arhitectul pe parcursul etapelor de constructie (pentru respectarea fidela a proiectului), casa se poate ridica in aproximativ trei luni.
Finisajele exterioare folosite la acest obiectiv urmaresc realizarea unui aspect care sa fie in concordanta cu cadrul natural si cu constructiile ce se vor realiza in zona. Pardoselile din jurul casei se vor placa cu dale ceramice, culoarea naurala a pamantului ars, aleile pietonale vor fi pardosite cu material ceramic similar.
 
Sursa: supliment Jurnalul National

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Proprietarii care nu au autorizatie de construire pot fi reclamati la primarie Proprietarii care nu au autorizatie de construire pot fi reclamati la primarie
Traian Basescu si energia regenerabila Traian Basescu si energia regenerabila
Cresc impozitele la case si terenuri Cresc impozitele la case si terenuri
Programul Programul "Prima Casa" este blocat de la 1 ianuarie! Bancile returneaza dosarele
CAMEX Brasov 2009 isi deschide portile saptamana viitoare ! CAMEX Brasov 2009 isi deschide portile saptamana viitoare !
Materiale de constructii Materiale de constructii

Vezi mai multe articole