on

Austrotherm anunta repozitionarea pe piata a produselor premium

09 iulie, 2013

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Compania Austrotherm Com SRL, membru al concernului austriac Schmid Industrie Holding, anunta repozitionarea produselor premium pe piata de polistiren expandat si lansarea unei noi folii pentru identificarea acestora.Decizia vine in intampinarea nevoii utilizatorilor de a folosi materialele potrivite din punct de vedere calitate-pret. Avantajele ulterioare ale unei lucrari de calitate asteptate de cei care construiesc sau termoizoleaza in regie proprie vizeaza costurile scazute de intretinere si durata lunga de viata a lucrarilor.

In majoritatea cazurilor, pretul este factorul determinant in decizia de cumparare si alegere a unei marci. De cele mai multe ori un pret mic evidentiaza calitatea indoielnica a produsului si prin urmare poate compromite calitatea termoizolarii. Odata cu declinul economic, nevoia de solutii ieftine a crescut, astfel, pe langa nume cu traditie pe piata polistirenului din Romania, au aparut producatori care ofera produse la preturi reduse, dar indoielnice din punct de vedere al calitatii.

In alegerea produselor potrivite este foarte importanta cunoasterea originii produsului achizitionat. Aceasta pentru ca materia prima din care este obtinut polistirenul expandat influenteaza direct calitatea reala si mentinerea ei in timp. De aceea, mai mult decat sa respecte normele in vigoare, este important sa fie facuta o distinctie intre produsele obtinute din materie prima regenerata si cele premium, fara deseu.

Lansarea noii folii vine in completarea acestei strategii, avand ca principal scop protejarea calitatii produselor si a imaginii acestora, dar mai ales, recunoasterea produselor premium autentice care vor oferi intotdeauna calitate superioara. Prin aceasta decizie Austrotherm isi propune sa asigure transparenta informatiilor, astfel incat clientii sa fie corect informati si sa poata lua cele mai bune decizii. Noua folie Austrotherm Premium prezinta date tehnice si informatii detaliate despre polistirenul expandat Austrotherm EPS AF80, A100, A150 si A200.

Aspectul recunoasterii produselor de calitate certificata a fost semnalat si de catre Asociatia Producatorilor de Polistiren Expandat din Romania (ROMEPS), asociatie din care face parte si Austrotherm. Este esential ca toti producatorii si importatorii de polistiren sa respecte standardele de calitate. In plus, este vizata realizarea unor reglementari ale pietei care sa previna nemultumirile utilizatorilor referitoare la produse de calitate inferioara.

Mai mult decat atat, exista numeroase denumiri comerciale ce pot induce in eroare consumatorii. Produsele din gama materialelor termoizolante – sortimentul polistiren expandat (EPS) aparute pe piata in ultima perioada contin in denumirea lor formulari care pot sugera o calitate superioara celei comercializate cu adevarat.


Tinand cont de contextul pietei, in care numeroase produse nu se ridica la standardele internationale, Austrotherm a demarat o campanie menita sa informeze publicul despre cum sa aleaga in cunostinta de cauza polistirenul de care are nevoie si cum sa evite capcanele din piata.

Noua folie reprezinta un element important al acestei strategii.


Despre Austrotherm Com SRL

Compania  Austrotherm, membru al concernului austriac Schmid Industrie Holding, dispune in Romania de trei fabrici de polistiren expandat si extrudat, in Bucuresti si localitatea Horia, jud. Neamt. Austrotherm ofera o gama larga de produse din polistiren expandat si extrudat la standarde de calitate europeana, de la produse pentru termoizolarea subsolurilor, soclurilor, fatadelor, mansardelor, teraselor clasice si inversate, pana la profile pentru fatada. De asemenea, compania dispune de specialisti pentru consilierea tehnica a clientilor. Austrotherm este unul dintre pionierii cercetarii in domeniul termoizolatiilor, una dintre preocuparile companiei fiind dezvoltarea de produse noi si optimizarea celor existente, cu o experienta internationala in acest domeniu de peste 60 de ani.

Cercetarea si inovatia sunt principalele atuuri pentru a garanta calitatea consacrata a produselor, prin dezvoltarea de noi produse si optimizarea permanenta a proceselor de fabricatie.

In cei 14 ani de activitate pe piata din Romania Austrotherm a acordat o atentie deosebita productiei de materiale termoizolante astfel incat sa asigure confortul termic al locuintelor si reducerea cheltuielilor de intretinere.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

De cati bani ai nevoie pentru ratele la casa De cati bani ai nevoie pentru ratele la casa
Cheltuielile pentru incalzirea spatiilor comune se repartizeaza proportional cu cota parte indiviza Cheltuielile pentru incalzirea spatiilor comune se repartizeaza proportional cu cota parte indiviza
Schneider Electric dezvolta in Barcelona primul sau Centru de Excelenta dedicat solutiilor inteligente pentru orase Schneider Electric dezvolta in Barcelona primul sau Centru de Excelenta dedicat solutiilor inteligente pentru orase
Peste 500 mil. euro, costul racordarii unui milion de romani la apa potabila Peste 500 mil. euro, costul racordarii unui milion de romani la apa potabila
Casa Rusu relanseaza site-ul mobilacasarusu.ro si introduce noi game de produse Casa Rusu relanseaza site-ul mobilacasarusu.ro si introduce noi game de produse
Garantia pentru Garantia pentru "Prima Casa", acordata si pentru construirea de locuinte - 18 Iunie 2009

Vezi mai multe articole