Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta, aliatul imbatabil in lupta impotriva prafului

21 noiembrie, 2016

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Intr-o toamna atipica, in care vremea instabila ne joaca feste in fiecare zi, clipele frumoase pe care dorim sa le petrecem in compania celor dragi se pot transforma in momente neplacute atunci cand intervin alergiile. Din fericire, acum avem un aliat puternic impotriva prafului si alergenilor - Silence Force MultiCyclonic de la Rowenta!

Fiind aspiratorul care combina performanta extrema cu puterea constanta de aspirare si un nivel de silentiozitate inegalabil, cu Silence Force MultiCyclonic te vei bucura de suprafete curate intr-un timp redus, dar si de un consum redus de energie.

Filtrare extrema pentru aer mai curat

Atunci cand te confrunti cu alergiile cauzate de particulele de praf, Silence Force MultiCyclonic inlatura instant problema acestora prin cele 3 filtre de care dispune: filtrul spuma, microfiltrul si filtrul Hepa. Datorita acestora, aerul evacuat este filtrat intr-un procent de 99,98%! De aceea, Rowenta Silence Force are cea mai buna clasa de re-emisie a prafului - clasa A - conform standardelor energetice impuse.

Ergonomic dar si usor de depozitat 

Cu un design bine gandit, Silence Force MultiCyclonic se diferentiaza de alte aspiratoare din clasa lui si prin aspectul sau ergonomic. Cu solutia patentata Rowenta Ergo Confort, puterea de aspirare poate fi reglata din partea superioara a manerului, in timp ce peria Easy Brush integrata pe maner, aspira suprafetele delicate sau greu accesibile. Manevrare optima si depozitare facila?! Caracteristici bifate cu Silence Force MultiCyclonic!
Dorind sa iti vina in ajutor, Rowenta a creat sistemul de management al prafului Clean Express Ergo, pentru absorbtia rapida, dar in acelasi timp deosebit de eficienta a acestuia. Silence Force MultiCyclonic iti ofera cu acest sistem o solutie convenabila si igienica de management al prafului, prin posibilitatea de a detasa si goli cu usurinta recipientul de praf, fara a intra in contact cu acesta.

Performante tehnologice de neegalat

Silence Force MultiCyclonic inregistreaza performanta ridicata de aspirare (clasa A pe suprafete dure), fiind  echipat cu un motor silentios cu putere de 750W,  si un consum de energie redus cu pana la 50%, in comparatie cu modelele echivalente traditionale de 2000W. . In plus, capul de aspirare, tubul telescopic si manerul acustic, au fost proiectate pentru un plus de silentiozitate. In timp ce nivelul mediu al sonorului televizorului este de 70Db, Silence Force MultiCyclonic propaga un coeficient de poluare fonica de doar 68Db.

Anduranta deosebita a aspiratorului sustinuta de garantia extinsa de la Rowenta

Fiabilitatea aparatelor Rowenta este periodic verificata prin testele de anduranta, reprezentand echivalentul a nu mai putin de 10 ani de utilizare intensiva! Opteaza acum pentru garantia extinsa de la Rowenta pentru a te bucura mai mult timp de produsul tau preferat. Daca achizitionezi pana la 31 decembrie 2016 orice aspirator Rowenta Silence Force, Air Force, Ergo Force Cyclonic sau X-Trem Power, vei primi, pe langa cei doi ani de garantie a produsului, o perioada extinsa de service pentru inca 3 ani! Pentru a beneficia de aceasta facilitate, inregistreaza produsul achizitionat pe www.garantieextinsa.rowenta.ro! Totul devine simplu cu Rowenta!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Terenul se va vinde doar cu analizele la zi Terenul se va vinde doar cu analizele la zi
Caldura prin puterea soarelui si a vantului Caldura prin puterea soarelui si a vantului
Cum sa iei un credit ipotecar daca lucrezi in strainatate Cum sa iei un credit ipotecar daca lucrezi in strainatate
Paradisul imobiliar, la final. Tranzactiile imobiliare comerciale ale populatiei ar putea fi impozitate cu 16% - 11 Martie 2009 Paradisul imobiliar, la final. Tranzactiile imobiliare comerciale ale populatiei ar putea fi impozitate cu 16% - 11 Martie 2009
Locuintele inchiriate din Romania: De 5 ori mai multe decat se declara - 16 Octombrie 2009 Locuintele inchiriate din Romania: De 5 ori mai multe decat se declara - 16 Octombrie 2009
Topul celor mai mari ieftiniri la apartamentele cu 2 si 3 camere din Bucuresti Topul celor mai mari ieftiniri la apartamentele cu 2 si 3 camere din Bucuresti

Vezi mai multe articole