on

Start inscrierilor pentru cea de-a saptea editie a Bringing Light to Life Architectural Design Awards

31 august, 2020

comenteaza trimite unui prieten printeaza

VELUX are onoarea sa invite arhitecti si designeri din Europa Centrala si de Est sa participe la cea de-a saptea editie a Bringing Light to Life Architectural Design Awards.

Bringing Light to Life Architectural Design Awards cauta proiecte remarcabile care sunt exemple de bune practici in ce priveste utilizarea solutiilor de iluminat natural VELUX si care, in acelasi timp, exploreaza tema generoasa a luminii naturale.

Lasa-ti povestea sa devina castigatoare!

Bringing Light to Life Architectural Design Awards reprezinta o oportunitate pentru arhitectii si designerii din Europa Centrala si de Est sa impartaseasca cu o audienta globala cele mai noi proiecte in care au integrat ferestre de mansarda VELUX si/sau tuneluri solare pentru acoperisuri inclinate si/sau ferestre pentru acoperis terasa. Mesajul din acest an, Lasa-ti povestea sa devina castigatoare, este dorinta evidenta de a vedea proiecte care, dincolo de valoarea lor arhitecturala, spun o poveste.

Modalitatea de  inscriere

Invitam arhitecti si designeri sa isi inscrie proiectul aici, pana la 31 ianuarie 2021, la una din cele doua categorii: Renovare si Constructii noi, fiecare categorie fiind la randul ei segmentata in Case familiale, Rezidential/Case multifamiliale si Cladiri Publice. Juriul format din arhitecti din Europa Centrala si de Est va alege proiectele castigatoare, care ulterior vor fi anuntate in cadrul unui eveniment ce va avea loc in Romania, gazda acestei editii.

„Bringing Light to Life Architectural Design Awards este o fereastra deschisa catre toti arhitectii din regiunea Balcanilor pentru a-si pune in valoare lucrarile lor obisnuite”, spune arh. Serban Tiganas, membru al juriului din partea Romaniei.

Video interviu – Arh. Serban Tiganas

Despre Bringing Light to Life Architectural Design Awards

In fiecare an, Bringing Light to Life Architectural Design Awards ii provoaca pe arhitectii si designerii din Romania, Bulgaria, Bosnia si Hertegovina, Serbia, Macedonia, Muntenegru si Turcia sa abordeze tema luminii naturale in proiectele lor prin utilizarea solutiilor de iluminat natural de la VELUX. Ne petrecem 90% din timp in interior, iar acest lucru ne afecteaza sanatatea. Acesta este motivul pentru care cladirile trebuie sa contribuie mai mult la bunastarea oamenilor oferindu-le mai multa lumina naturala si aer proaspat. Lumina naturala ne influenteaza capacitatea de concentrare, productivitatea, sanatatea si somnul.

 


Premii

Premiul cel mare - 2500 euro

Categoria Renovare „Case familiale” - 700 euro
Categoria Renovare „Rezidential/Case multifamiliale” - 700 euro
Categoria Renovare „Cladiri publice” - 700 euro

Categoria Constructii noi „Case familiale”- 700 de euro
Categoria Constructii noi „Rezidential/Case multifamiliale” - 700 euro
Categoria Constructii noi „Cladiri publice” - 700 euro

Pentru participare, cerintele minime necesare sunt: plan, fatade, sectiuni si un scurt text care descrie ideea proiectului. Alte detalii, vizualizari 3D, imagini reale si informatii suplimentare sunt binevenite. Proiectele reprezentate vizual sunt avantajate in procesul jurizarii. Proiectele pot fi din anii 2019 si 2020, cu conditia sa nu fi fost inscrise la editiile trecute ale Bringing Light to Life Architectural Design Awards. Etapa de proiectare nu este relevanta, imobilul poate fi finalizat in acesti doi ani.

Despre VELUX

De mai bine de 80 de ani, VELUX Group creeaza medii de viata mai bune de locuit pentru oamenii din intreaga lume, datorita luminii naturale si aerului proaspat. Gama de produse cuprinde ferestre de mansarda si luminatoare modulare, rulouri decorative, produse de protectie solara si rolete exterioare, dar si solutii pentru locuinte inteligente. Aceste produse ajuta la asigurarea unui climat interior sanatos si durabil, pentru munca si invatare, pentru joc si relaxare.

Lucram la nivel global prin companii de vanzari si productie in peste 40 de tari si cu aproximativ 11.000 de angajati din intreaga lume. VELUX Group este detinut de VKR Holding A/S, o societate cu raspundere limitata detinuta integral de fundatii non-profit, caritabile (VELUX FONDATIONS) si de familie. 

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Daca e facuta doar de dragul de a vinde Daca e facuta doar de dragul de a vinde
Vile la munte cu un pret mediu de 1.000 de euro metrul patrat - 07 August 2009 Vile la munte cu un pret mediu de 1.000 de euro metrul patrat - 07 August 2009
Piata imobiliara autohtona - la un pas de blocaj Piata imobiliara autohtona - la un pas de blocaj
Ariston Thermo Group a raportat in 2016 un business de 1,43 miliarde euro si o crestere a profitului la 83 milioane euro Ariston Thermo Group a raportat in 2016 un business de 1,43 miliarde euro si o crestere a profitului la 83 milioane euro
Cu cat se inchiriaza cele 1.000 de apartamente noi nevandute - 07 August 2009 Cu cat se inchiriaza cele 1.000 de apartamente noi nevandute - 07 August 2009
Prima etapa din programul Casa Verde a fost extinsa din nou - 07 August 2009 Prima etapa din programul Casa Verde a fost extinsa din nou - 07 August 2009

Vezi mai multe articole