on

Avalon Estate - 150 de arbori au fost plantati in zonele destinate spatiilor verzi

07 decembrie, 2018

comenteaza trimite unui prieten printeaza

 

Prima etapa de amenajare a spatiilor verzi din cadrul proiectului rezidential Avalon Estate a fost finalizata

150 de arbori au fost plantati in zonele destinate spatiilor verzi

Pentru a imbunatati calitatea vietii si a creste stabilitatea ecosistemelor in marile orase, spatiile verzi din zonele urbane si suburbane ar trebui sa fie transformate in infrastructura verde. Printr-o strategie unica de colectare a apelor pluviale si o abordare orientata catre sporirea biodiversitatii, proiectul Avalon Estate, dezvoltat de Prime Kapital, integreaza un parc destinat rezidentilor, cu rol ecologic si de agrement.

Ne-am asumat angajamentul de a dezvolta un proiect integrat, unitar din punct de vedere al designului si al arhitecturii peisagistice. Un prim pas in aceasta directie il reprezinta finalizarea primei etape de amenajare a parcului central si a zonei verzi de pe malului lacului, prin plantarea a 150 de arbori. Astfel, pentru ca primii rezidenti ai Avalon Estate sa se poata bucura pe deplin de spatiile verzi, am plantat un mix de specii cu crestere rapida, medie si lenta”, spune Maggie Kitshoff, Residential Projects Director Prime Kapital.

Proiectul de peisagistica intruneste criterii ecologice, functionale si estetice. Selectia arborilor in prima etapa a fost axata pe integrarea cat mai multor specii locale (sau varietati ale acestora) cu valoare ecologica ridicata (Quercus robur, Salix sp., Populus sp., Acer campestre, Tilia sp., Carpinus sp,), specii exotice non-invazive (Liquidambar styraciflua, Crataegus x lavallei), specii perene care asigura varietatea de la un anotimp la altul (Fraxinus oxycarpa “Raywood”, Prunus cerasifera “Pissardi”, Sorbus aucuparia, Corylus colurna), dar si specii non-alergene sau cu nivel scazut de polen.
Proiectul Avalon Estate pune la dispozitia viitorilor proprietari 733 de unitati – vile, townhouse-uri si apartamente –, sub un concept unic de comunitate integrata. Proiectul se intinde pe o suprafata de peste 8,1 hectare, dintre care 2 hectare sunt reprezentate de spatii verzi. Primele 39 de unitati sunt disponibile pentru rezervare, urmand sa fie finalizate in 2020. 

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor si operator imobiliar axat in principal pe segmentele de retail si rezidential in Europa Centrala si de Est. Business-ul este integrat pe verticala, cu o echipa de peste 150 de specialisti in domeniul imobiliar, imbinand competente multi-disciplinare pentru a aduce un plus de valoare intregului proces de dezvoltare, ce cuprinde investitii, achizitii, design-ul si managementul proiectelor, leasingul si administrarea activelor. Avalon Estate, situat in zona Pipera, si Marmura Residence, situat in Bucurestii Noi, sunt primele proiecte rezidentiale care vor fi dezvoltate de catre Prime Kapital.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Distribuitorii de gaze cer majorarea pretului cu 18%-19% de la 1 iulie Distribuitorii de gaze cer majorarea pretului cu 18%-19% de la 1 iulie
Top 10: cele mai bune credite imobiliare Top 10: cele mai bune credite imobiliare
Afacerile rentabile se fac in afara orasului Afacerile rentabile se fac in afara orasului
Terenurile dezvoltatorului imobiliar Ablon Group au pierdut 40% din valoare intr-un an - 18 martie 2010 Terenurile dezvoltatorului imobiliar Ablon Group au pierdut 40% din valoare intr-un an - 18 martie 2010
Miele deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania Miele deschide la Constanta al treilea magazin propriu din Romania
Ce-i de facut cu o casa din paianta? Ce-i de facut cu o casa din paianta?

Vezi mai multe articole