Bed Jet – aparatul de aer conditionat care-ti incalzeste patul cum vrei tu

17 septembrie, 2015

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Iarna, cand te bagi in pat sa dormi, ti-ai dori ca cearsaful sa fie un pic mai cald. Vara, din contra, ai vrea sa gasesti un cearsaf racoros, ca sa poti sa adormi repede. Un somn odihnitor nu depinde doar de confortul saltelei si al pernei, ci si de temperatura ambianta. Cum ar fi ca, atunci cand mergi la culcare, dar si atunci cand te trezesti, patul sa aiba exact temperatura pe care ti-o doresti?

Bed Jet este un aparat de aer conditionat special gandit pentru pat. Este portabil, silentios si prevazut cu un sistem special de difuzare a aerului. Aparatul de aer conditionat Bed Jet este prevazut cu o duza pe care o fixezi de pat, intre saltea si cearsaf. Prin aceasta duza, aparatul introduce un flux subtire de aer, la temperatura pe care tu ai setat-o. Poti schimba temperatura asa cum iti doresti, folosind o telecomanda, dar si din telefonul mobil, prin intermediul unei aplicatii Android sau Apple.

Mai mult, aparatul de aer conditionat Bed Jet poate sa iti incalzeasca sau racoreasca patul inainte sa adormi apoi, pe toata durata noptii, sa se opreasca sau sa functioneze la o alta temperatura urmand ca, inainte sa te trezesti, sa-ti incalzeasca sau racoreasca patul la o temperatura identica cu cea la care te-ai culcat. Altfel spus, poti sa te culci intr-un pat incalzit la 28oC, apoi sa dormi la o temperatura de 24oC si sa te trezesti in patul incalzit la 28oC.

Bed Jet mai are o facilitate interesanta. Poate sa incalzeasca jumatatea ta de pat la ce temperatura vrei tu, iar jumatatea de pat a sotului/sotiei la ce temperatura doreste el/ea.

Mai multe detalii despre aparatul de aer conditionat pentru pat Bed Jet poti gasi aici. Cum ti se pare ideea? Tu ai achizitiona un astfel de aparat? Ti-ar fi folositor?

sursa foto: bedjet.com

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Bio Set va invita la standul propriu in cadrul targului virtual RomTherm din 8-11 aprilie Bio Set va invita la standul propriu in cadrul targului virtual RomTherm din 8-11 aprilie
Utilizarea robinetelor termostatice Utilizarea robinetelor termostatice
Tubes - radiatoare cu personalitate Tubes - radiatoare cu personalitate
Cum sa ai o casa eficienta energetic Cum sa ai o casa eficienta energetic
Pofta pentru un gratar cu familia sau prietenii nu tine cont de anotimp! Pofta pentru un gratar cu familia sau prietenii nu tine cont de anotimp!
Incalzirea casei cu salcie energetica Incalzirea casei cu salcie energetica

Vezi mai multe articole