on

Spune NU compromisurilor si monteaza-ti semineul doar cu meseriasi experimentati!

30 august, 2021

comenteaza trimite unui prieten printeaza

Cu totii ne-am dori sa experimentam in casele noastre, impreuna cu familia si persoanele  dragi din vietile noastre, bucuria de neegalat pe care o poate oferi caldura, sunetul lemnelor care trosnesc in mijlocul iernii sau atmosfera deosebita creata in jurul spectaculosului semineu sibiu pe lemne. Cu toate acestea, lucrurile nu sunt atat de simple precum par la prima vedere.

 

Designul, functionalitatea si nu in ultimul rand, satisfactia unui client multumit sunt posibile doar daca se apeleaza la devotamentul si experienta castigata in urma montajului a mii de seminee clasice pe lemne, sobe moderne ori seminee pe gaz sau peleti, livrate cu succes de catre un profesionist avizat.

 

Echipa sibienilor de la PEFOC si-a format cu rabdare si pasiune vreme de peste 20 de ani, o echipa de specialisti in adevaratul sens al cuvantului. Munca lor presupune atentie si respect fata de aplicarea celor mai bune practici, astfel incat, fiecare client sa se poata bucura de un dispozitiv termic premium, montat in conditii perfecte de functionalitate, siguranta si confort.

 

Constructia corecta a unui semineu modern sau a uneia dintre modelele rustice de sobe sibiu, presupune respectarea unui proces complex de la inceput, pana la sfarsit, care va trebui sa tina cont de preferintele clientului, de design-ul ales, dar si de alti factori tehnici importanti. Un meserias va stabili alaturi de dumneavoastra, zona unde va urma sa fie amplasat semineul in functie de pozitia cosului de fum, a grinzii sau peretii locuintei, fara sa omita si dimensiunile spatiului relevant pentru capacitatea de incalzire si selectarea modelului de semineu potrivit pentru locul unde va urma instalarea.

 

Alegerea focarului perfect pentru client, revine in totalitate meseriasului care va oferi indrumare si sfaturi utile pe intreaga durata a procesului. Incepand de la faza de proiectare, constructia propriu-zisa si pana la finisaj, acesta va fi responsabil si cu calculele necesare determinarii puterii calorice, cu schitarea primei imagini al intregului proiect, conturarea ideilor ce urmeaza sa fie materializate in functie de preferintele si stilul abordat de client, dar si de stabilirea bugetului alocat pentru materiale.

 

Importanta alegerii unui profesionist isi va face cu adevarat simtita prezenta, in etapa de realizare si executie a proiectului. Indiferent daca vorbim despre un semineu cu dimensiuni ample sau o soba pe lemne micuta si cocheta, un meserias va supraveghea cu atentie fiecare detaliu astfel incat acesta sa fie cladit cu grija, mai ales intr-o faza atat de importanta cum este cea de semi-finisaj.

 

Pe langa respectarea design-ului agreat de tine, un meserias profesionist va tine cont si de respectarea cu strictete a standardelor europene in materie de calitate si tipul materialelor care trebuie selectate incat sa reduca pe cat posibil impactul asupra mediului inconjurator, fara sa se faca insa, rabat de la fiabilitatea si siguranta lucrarii.

 

Daca esti in cautarea unei variante alternative de incalzire de calitate premium, dar la preturi corecte, alaturi de consiliere gratuita si servicii profesionale de montaj, PEFOC este raspunsul perfect! In plus, pe langa clasicele seminee, accesand magazinul oficial pefoc.ro cu cele peste 9000 de produse disponibile din stocul propriu de la Sibiu sau de la partenerii oficiali din intreaga tara, vei avea ocazia sa-ti alegi chiar si un semineu electric de perete ideal pentru o amenajare spectaculoasa si acel plus de confort termic, in apartamentul tau de la bloc.

 

Asadar, intrati in legatura directa cu unii dintre cei mai buni meseriasi din industria termicelor alternative din Romania si alaturati-va celor care si-au indeplinit visul de a detine un semineu aspectuos, sigur si plin de magie din gama pefoc.ro, in confortul propriului camin!

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

Intretinerea si verificarea periodica a centralelor termice Intretinerea si verificarea periodica a centralelor termice
Reglarea presiunii in vasul de expansiune al centralei Reglarea presiunii in vasul de expansiune al centralei
Economie si Eficienta: Avantajele Pompei de Caldura in Incalzirea Locuintei Economie si Eficienta: Avantajele Pompei de Caldura in Incalzirea Locuintei
Incalzirea electrica prin pardoseala este... un moft? Incalzirea electrica prin pardoseala este... un moft?
Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi? Centrala termica pe gaz sau pe peleti. Ce alegi?
Cat ne costa incalzirea iarna asta Cat ne costa incalzirea iarna asta

Vezi mai multe articole