on

BenQ anunta monitoarele EW2480 si EW2780, doua solutii moderne, excelente pentru divertisment

22 noiembrie, 2019

comenteaza trimite unui prieten printeaza

BenQ, companie recunoscuta pe plan mondial pentru inovatii in domeniul solutiilor de imagine, a lansat monitoarele EW2480 si EW2780, caracterizate de un design elegant si dotate cu tehnologii care le recomanda pentru redarea de continut multimedia.

Multumita progreselor inregistrate in domeniul hardware si aparitiei serviciilor de streaming, piata de divertisment digital a cunoscut o adevarata explozie si a generat practic o noua categorie de utilizatori, cu cerinte specifice si asteptari din ce in ce mai mari. Indiferent ca folosesc ecrane de mici sau mari dimensiuni, acestia isi doresc tot mai mult o experienta audio-vizuala la standarde cinematografice, iar din acest motiv, monitoarele dezvoltate pentru acest domeniu au devenit tot mai cautate. Pentru a raspunde cerintei in crestere de astfel de produse, BenQ a lansat 2 modele noi - EW2480 si EW2780 - caracterizate de designul modern, cu o rama extrem de ingusta si de calitatea deosebita a imaginii.

Noul BenQ EW2480 este un monitor Full HD cu diagonala de 23.8”, ce foloseste un panou IPS pe 8bit, capabil sa reproduca 72% din spectru NTSC si sa ofere o luminozitate de pana la 250cd/m2. El asigura un contrast nativ de 1000:1, are o rata de reimprospatare de 60Hz si un timp de raspuns de 5ms. Aceleasi caracteristici se intalnesc si in cazul lui EW2780, care se bazeaza in schimb pe un panou IPS Full HD pe 8bit de 27”.

Atat EW2480, cat si EW2780 dispun de intregul pachet de tehnologii Eye Care, concepute pentru protejarea ochilor. Prin urmare, utilizatorul va beneficia de maximum de confort. Flicker Free si Low Blue Light reduc la minimum stresul la nivelul ochilor, in timp ce Brightness Intelligence Plus (B.I.+) coreleaza luminozitatea ecranului cu nivelul de lumina ambientala. In acelasi timp Color Weakness aplica filtre speciale, concepute pentru cei cu deficiente la recunoasterea anumitor culori. Mai mult, cele doua modele BenQ sunt dotate cu tehnologie HDRi, multumita careia scenele intunecate sunt mai bogate in detalii, dar si cu functia Super Resolution, cu ajutorul careia se obtine o majorare a rezolutiei de afisare pentru imaginile de calitate slaba, printr-un procedeu de upscaling. Jocurile nu au fost nici ele neglijate, BenQ adaugand celor doua monitoare tehnologie FreeSync, cu ajutorul careia fluiditatea miscarilor este garantata in orice conditii. De asemenea, utilizatorii care nu detin sau nu doresc sa foloseasca un sistem audio dedicat, pot apela cu incredere la boxele treVolo integrate de 2x2.5W in cazul lui EW2480 si de 2x2W pentru EW2780 - optimizate la randul lor pentru filme, muzica si comunicare. Ambele modele sunt prevazute cu cate 3 porturi HDMI 2.0, oferind astfel o flexibilitate extinsa atunci cand se doreste schimbarea rapida a sursei de semnal video.

BenQ EW2480 si EW2780 vor fi disponibile in Romania prin intermediul partenerilor autorizati, aducand un plus de stil prin designul elegant si un nivel superior de calitate vizuala multumita tehnologiilor avansate incorporate, ceea ce le recomanda atat pentru acasa, cat si pentru birourile amenajate modern.

Adauga un comentariu


Comentarii

Nu exista comentarii.

Alte articole

PIATRAONLINE incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei si continua planul de dezvoltare a business-ului și în 2018 PIATRAONLINE incheie anul 2017 cu o cifra de afaceri de 24 milioane lei si continua planul de dezvoltare a business-ului și în 2018
P3 incheie inca un an cu performante record si pune bazele unei cresteri majore in 2017 P3 incheie inca un an cu performante record si pune bazele unei cresteri majore in 2017
terenuri terenuri
Proiectele noi au urcat vanzarile Ruukki cu 26% - 28 Mai 2009 Proiectele noi au urcat vanzarile Ruukki cu 26% - 28 Mai 2009
BenQ W1700 castiga prestigioasa distinctie  EISA Best Buy Projector 2018-2019 BenQ W1700 castiga prestigioasa distinctie EISA Best Buy Projector 2018-2019
Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone) Responsabilitate sociala in actiune, noul proiect Yana (You Are Not Alone)

Vezi mai multe articole